29/8/07

"Έκκληση για βοήθεια" Σάββατο 1 Σεπτέμβρη στο Περιστέρι

Η εθελοντική οργάνωση ‘‘έλληνες ενεργοι πολίτες ’’ το Σάββατο 1-9-2007, στην πλατεία του Αγίου Αντωνίου, στο Περιστέρι Αττικής, στο τέρμα του σταθμού μετρό, από τις 10 το πρωί εως τις 9 το βράδυ, συγκεντρώνουμε ανθρωπιστική βοήθεια για τους πυρόπληκτους των πρόσφατων πυρκαγιών, βοήθεια η οποία την επόμενη ημέρα θα μοιραστεί στους πληγέντες ήρωες των Πελλοπονησιακών καταστροφών.

Συγκεντρώνουμε νερά, γάλατα, χυμούς, στερεά τροφή, κονσέρβες, ρούχα, παπούτσια, παιδικές κρέμες, παιδικά παιχνίδια, βιβλία και γραφική ύλη, και ότι άλλο μπορεί να προσφέρει αλλά και να σκεφτεί ο καθένας μας, ότι θα απαλύνει τον πόνο αυτών των ηρώων της ελληνικής επαρχίας.

Πιστεύουμε ότι οι συμπολίτες μας θα ανταποκριθούν σε αυτή την προσπάθεια, δείχνοντας τη μεγαλοσύνη και την αληλλεγγύη τους, όπως και στο παρελθόν σε παρόμοιες περιπτώσεις. Σας ευχαριστούμε πολύ.

Πληροφορίες : Διομήδης Στάθης
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210-5722034, 6972-259600
e-mail: stathisd@otenet.gr

Υ.Γ. Παρακαλούμε να δημοσιοποιήσετε την προσπάθεια με όποιον τρόπο μπορείτε, είτε Μ.Μ.Ε, είτε με e-mail, είτε με sms, είτε με προσωπικές επαφές ώστε να ενημερωθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι συμπολίτες μας που θα ήθελαν να βοηθήσουν.

4 σχόλια:

ο δείμος του πολίτη είπε...

Καλό κουράγιο και πολλή δύναμη σας εύχομαι.

Vrakas Kostas είπε...

Δωστε και..σωστε που να μη..σωσετε!!
Καλοι μου..ανθρωποι!!

Ανώνυμος είπε...

Εμείς είμαστε η ασύμμετρη απειλή.

Με πολύ λίγα μέσα (μόνο μια ψήφο!) μπορούμε να πετύχουμε μεγάλο χτύπημα στον δικομματισμό.

Πρέπει να εξηγήσουμε σε όλους πόσο σημαντικό είναι να ΜΗΝ ρίξουν λευκό.

s_pablo είπε...

Πείτε μου λίγο περισσότερα για αυτήν την εθελοντική οργάνωση. Πρώτη φορά την ακούω.