8/4/08

αιμομίξερ

Παίρνουμε μια μεγάλη απόφαση.
(Κατά προτίμηση ανοξείδωτη στις τύψεις).
Βάζουμε 1 κουκούλα και 1 ζευγάρι γάντια.
Παίρνουμε 2 γεμάτα 45άρια.
Καβαλάμε 1 μηχανή μεγάλου κυβισμού.
Χτυπάμε 1 τράπεζα ώσπου να γίνει του αλατιού.
Προσοχή στο ζήλο του υπαλλήλου να μη ζεματιστούμε.
Αποφεύγουμε να τα κάνουμε σαλάτα.
Αν τα κάνουμε όμως παραδινόμαστε στους γεμιστούς μπάτσους.
(Κατά προτίμηση αναίμακτα).

Τόσο απλή συνταγή. Αλλά ο Τζων ο Αυστραλός με την παρέα του τα σκάτωσαν. Πήγαν για ένοπλη ληστεία και ούτε ψιλό δεν ξήλωσαν από το λεφτομάγαζο. Τους μπουντρουμιάσαν ώσπου να πεις κίμινο.

Πώς να τα βγάλεις πέρα με γυναίκα και μωρό παιδί; Να του ζήσει η κόρη. Πριν λίγο καιρό γέννησε η γυναίκα του. Συγχαρητήρια Τζώννυ! Στην υγειά σας! Κέρασε στη παμπ τα τελευταία δολάρια. Χαλάλι. Την άλλη μέρα θα πήγαινε για την μεγάλη μπάζα. Γαμημένες τράπεζες, χοντροκώλες αγελάδες γεμάτες παρά. Θα σας αρμέξουν αύριο ο Τζων και η παρέα του.

Αλλά κλώτσησε η ρουφιάνα η τύχη. Ιου-ιου-ιου-ιου. Και στη στενή.

Δεν ήξερε και η γυναίκα του κουβέντα. Της έκανε την πάπια τόσο καιρό ο άχρηστος. Κάποια βρωμοδουλειά θα ετοίμαζε. Το είχε μυριστεί. Σκασίλα της που τον χώσαν φυλακή. Λίγο μετά την καταδίκη έβγαλε διαζύγιο. Νέα κοπέλα ήταν. Τι; Ας είχε και το μωρό. Θα ξανάφτιαχνε τη ζωή της. Κι αυτός νέος ήταν δηλαδή. 21 χρονών. Δε πάει να χαθεί καλύτερα; Σκασίλα μας.

Πέρασαν 30 χρόνια ώσπου να ξαναδεί ο Τζων την κόρη του. Ούτε φωτογραφία δε του έστελνε η κάργια η γυναίκα του. Εντάξει, ξαναπαντρεύτηκε κι αυτός. Σιγά μην έσκαγε. Αλλά τι διάολο; Πώς να' ταν η κόρη; Πώς τα πέρναγε; Ήξερε τίποτα γι' αυτόν;

Την ξετρύπωσε. Στις μέρες μας ουδέν κρυπτόν υπό του διαδικτύου. Σιγά τα αυγά. Παίρνει μια ανθοδέσμη, γλυκά. Δεν ήξερε τι να κρατάει. Μη φανεί και αγενής. Καλά, ναι. Μπορεί να του τα έφερνε στο κεφάλι. Πού ήσουν τόσα χρόνια; Έξω από το σπίτι μου! Και τέτοια. Ποιος ξέρει;
Στο τηλέφωνο του είχε φανεί ήρεμη δηλαδή. Αλλά πώς να ξέρεις ποτέ με τις γυναίκες. Σε ποιον να έμοιαζε; Θα' ταν πια 30 και, ε;

Χτυπάει το κουδούνι με κομμένα γόνατα. Ανοίγει μια θεόρατη γυναίκα, με κόκκινα μάγουλα, γελαστή σαν παιδούλα (παραφουσκωμένη). Αυτή ήταν; Αυτή. Κάθησε στον καναπέ. Του πρόσφερε καφέ. Έφερε και cookies. Από τα χεράκια της.

Η καρδιά του κόντευε να σπάσει. Ούτε στο πρώτο ραντεβού στα 14 δεν ένιωθε έτσι. Η Τζέννυ, ωστόσο, όσο ετοίμαζε και ένα κομμάτι κέικ, αφού τα cookies έδρεψαν τόσους επαίνους, έπαιρνε βαθιές ανάσες. Το κουζινικό γιόγκα. Έπρεπε να χαλαρώσει. Τον πατέρα της έφερε στο σπίτι, όχι κανένα γκόμενο!

Σε λίγο καιρό χώρισαν και οι δύο. Η Τζέννυ είχε και δυο κόρες. Ο Τζων δεν είχε άλλη κόρη από την Τζέννυ. Σύντομα έκαναν άλλη μια κόρη. Μαζί. Χτύπησαν ταμπού, σχέσεις, νόμους, DNA, αγάπη, ηθική, χρόνια και ένστικτα στο αιμομίξερ.

Έι, Mίστερ Ντέιβις να σου ζήσει η εγγονοκόρη και κοίτα να μη σε μπουντρουμιάσουν πάλι!

21 σχόλια:

Niemandsrose είπε...

The almost true story here.

raslowbap είπε...

Το είπαν σήμερα και ειδήσεις εδώ στη ψωροκώσταινα αλλά σίγουρα προτιμώ την δικιά σου εκδοχή της ιστορίας.
Την καληνύχτα μου

Βάσκες είπε...

Ως πατέρας ήμουν πάντα αυστηρός, αλλά ως παππούς δεν άντεχα και τους έκανα όλα τα χατήρια.

Για αυτό μου χάλασαν και τώρα με κάνουν ό,τι θέλουνε.

Ανώνυμος είπε...

Θαυμάσιο

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

Κάτι τέτοιες ιστορίες γίνονται κατα κόρον σε κάτι Αλαμπάμες και κάτι ξεχασμένα Μπαγιού στη Λουιζιάνα αλλά τουλάχιστον οι ρεντνικς δεν το κάνουν και βούκινο...

Ανώνυμος είπε...

Το επόμενο σενάριο των Κοέν (θα) είναι αυτό?
Υ.Γ ωραιότατο, καλημέρα

Στάθης

tovenito είπε...

η συνταγή στην αρχή όλα τα λεφτά!

NdN είπε...

Καλησπέρα,

Κι εγώ το διάβασα χτες από τον guardian.

Θα μου έκανε μεγαλύτερη εντύπωση αν η μαμά της έδινε και προίκα ή έστω την ευχή της!!

Βάσσια είπε...

Το παρακολούθησα στις ειδήσεις.
Κάποιοι ισχυρίζονται ότι δεν υπάρχει αυτή η έννοια της συγγένειας όπως εμείς την εννοούμε, αλλά η απαγόρευση σχέσεων μεταξύ των επιβάλλεται προς αποφυγή σοβαρών ασθενειών λόγω του αίματος.

Προτιμώ να συντηρήσω την ιδέα που θέλει τους γονείς, τα παιδιά, τα αδέλφια- συγγενείς.

:-)

Vrakas Kostas είπε...

Ποσο καιρο εχω,να αφησω κομπλιμεντο;)

Nomad είπε...

Mmmm..

Επρεπε να τον λέγανε Ο Ντε Σου.

:)

(Διότι η ζωή μιμείται την τέχνη λεμε, κι οχι παντα την κακή τηλεόραση)

Niemandsrose είπε...

@raslowbap, και πώς σχολιάστηκε η είδηση στα μμε της πάλαι ποτέ Ψωροκώσταινας- νυν αρχόντισσας των Βαλκανίων και βετοφορούσας;

@βάσκες, έλα στον παππού που λέει και ο ρήαλ Πλανητάρχης; :)

@123 λέξεις, η ζωή να δεις... :)

@_st_, "δεν το κάνουν βούκινο" και δεν έρχονται μετά κάτι αναρχοαυτόνομες όψιμες ιστολόγες να παραστήσουν τις απελευθερωμένες με ανέξοδα πόστς. ;)

@Στάθη, από το στόμα σου και στων Κοέν το αυτί. :)

@tovene592 , δοκιμασμένη δε, πάππου προς πάππου since the first bank was established. ;)

@NdN, σε λίγο θα ζητήσεις να της πλέξει καμιά δαντέλα η μάνα της και να τραγουδήσει το "σήμερα γά σήμερα γάμος γίνεται σ' ωραίο περιβόλι" Αυστραλοί είναι οι άνθρωποι. :))

@Vassia , μαζί σου. Ούτε γεννιέσαι άνθρωπος, ούτε γεννιέσαι καλός, ούτε γεννιέσαι τέκνο. Γίνεσαι όλα. Ούτε καν δίποδο δε γεννιέσαι...

@vrakas kostas, μη τσιγκουνεύεσαι στη γλύκα, για να παραφράσω και το αγαπημένο άσμα. ;)

@Nomad mmm.... :)

industrialdaisies είπε...

Γάμησες. Γάμησαν. (πέρα από τον προφανή συνειρμό)

Χθες μου τα έλεγε ωρυόμενη μία συνάδελφος. Την ξεκίνησα κι εγώ στον Freud, τα γαμο-ταμπού των σύγχρονων κοινωνιών και την απάτη της ελευθερίας και την έστειλα. Αν μπορούσα θα την έστελνα και στο διάολο. Αλλά, δυστυχώς. Γαμιέται.

Jimmy Rose είπε...

κοίτα τι χάνω με το να μην βλέπω ειδήσεις της ημεδαπής!!!
Βέβαια γι' αυτό υπάρχουν και τα blogs.
Πολύ ωραία ιστορία. Έχουν δίκιο όσοι λένε ότι η ζωή γράφει τα ωραιότερα σενάρια.
Καλησπέρα.

Maria Mikro Analogo είπε...

Δεν μπορεί, μια ανωμαλία - τουλάχιστον! - την έχεις μέσα σου για να π...δήξεις την κόρη σου (και για την κόρη του το ίδιο ισχύει...). Και γαμώ τις νομοθεσίες έχει η πολιτεία που ζούνε, δεν το συζητώ. Που 'σαι ρε Σπίλμπεργκ με το Πράσινό σου Μίλι!
Φιλιά :)
Υ.Γ. Έχω τον beeper του ενός Κοέν. Το θέτε; :P

Niemandsrose είπε...

@industrialdaisies, χώσε και σώσε κουκλάρα μου! :)

@Jimmy Rose , God bless Blogging! :)


@Μαρία, κι αν την είχε γνωρίσει σε ένα μπαρ και δεν ήξερε πως ήταν κόρη του μια που είχε να τη δει από βρέφος; Πόσο θα έπιανε στο ανωμαλόμετρο; Φιλάκια! :)

Ανώνυμος είπε...

να γιατί ελπίζει κανεί! γιατί υπάρχουν έλληνες προοδευτικοί. και γιατί υπάρχουν προχωρημένοι σχολιαστές στα μπλογκ. τι κουράγιο πηρα από σας βρε παιδιά. ζήτω σας.

oi tempelides tis aporis elladas είπε...

Α ρε Ανθιμος που τους χρειαζεται!

darkwhisper είπε...

Γαματο! Που το ξετρύπωσες; Και πολύ καλή η απόδοση! Εγώ μαζί τους είμαι πάντως. Εδώ γεννάμε παραπληγικά παιδιά απο τη ρύπανση και της νόμιμες πρέζες που μας πουλάν στα περιπτερα, λίγη αιμομιξία τους πειραξε;

hnioxos είπε...

Ωραίο, αλλά και σοκαριστικό! Πολύ ωραία επιλογή

Niemandsrose είπε...

@ανώνυμε, σε μερσώ εκ μέρους της διαχειρίστριας του παρόντος ιστολογίου και των φίλων σχολιαστών! :)

@oi tempelides tis aporis elladas, μα αυτό δεν είναι πορνεία -κατά Άνθιμο- αφού είναι σεξ εντός γάμου. Πιο εντός δε γίνεται! :)

@alittlewhisper, και το εκπληκτικό είναι πως το παιδάκι που γεννήθηκε από το αιμομίξερ είναι υγιέστατο! Ρε λες η γυναίκα του γερόλυκου να είχε κάνει την κόρη με κανένα άλλο;!

@hnioxos, ευχαριστώ!