29/11/08

Η ζωή δεν μιμείται την τέχνη...

10 σχόλια:

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Ωραια ατακα....και απολυτα σωστη...οσο και αν μας ποναει αυτο κατα βαθος...

Ανώνυμος είπε...

Τη καλημέρα μου!

Kostas Skiadas είπε...

Εάν ή φράσις εννοεί τήν μοντέρνα τέχνη, τήν πολύ προχωρημένη όμως, καλώς καί ή ζωή δέν τήν μιμείται.

Niemandsrose είπε...

@ΠΡΕΖΑ TV, πονάνε ωρέ τα παλικάρια;

@N.Ago, γεια σου κόμητα!

@cs, φαν της μοντέρνας τέχνης κι εσεις; :))

apologia pro sua vita είπε...

Ε και τί να κάνουμε δηλαδή; Να αρχίσουμε να παντρευόμαστε της μανάδες μας, να σκοτώνουμε τ' αδέλφια μας και τα παιδιά μας (αφού τα κάνουμε), να ξενιτευόμαστε στην Ταυρίδα, και να βγάζουμε τα μάτια μας, μπας και κάνουμε καμιά πράξη σπουδαία και τελεία; Ας το βρε αδελφέ, καλύτερα να πάω να φτιάξω καφέ.

Ανώνυμος είπε...

Κάτι τέτοια έλεγε και ο Φόσκωλος και είδες που κατέλειξε... εκτός prime time! :P
Φιλιά και καλό μήνα!!!

Ανώνυμος είπε...

Και αναρωτιέμαι (αυτό πάει συνέχεια στο προηγούμενο), γιατί να είμαι τόσο ανορθόγραφη σήμερα, Jesus? 8-|...

Nomad είπε...

Είναι ατακα του Γουντι Αλλεν του οποίου την πλάτη βλεπουμε στη φωτό, πάνω στον Οσκαρ Ουάιλντ: η ζωή μιμείται την τέχνη (Ο.Ο), και συγκεκριμένα την κακή τηλεόραση. (Γ.Α)

(Και μετα απο αυτήν την πολύ διδακτική απαντηση τίγκα στη μικροαστίλα και στον κομιλφομισμό, να σε πληροφορήσω πως ούτε τα μωράκια μιμούνται τα κακάκια, απλά τα κάνουν, και συγκεκριμένα τα πολύ μα πολύ βρωμερά κακάκια, πως διάολο ένα τόσο μικρό πλασμα κανει τόσο βρωμερά κακάκια μου λες; )

:ΡΡΡΡ

(Ρε συ παντα είχα την απορία, αν το Χριστό τον λέγανε Μπισμπίκη θα γιορτάζαμε τα Μπισμπικουγεννα; )

(Επίσης δε σταματάω την απαντηση γιατί θελω να πιασουμε το διάλογο, αλλα μετα σκέφτομαι οτι α) δεν ξερω ποιό διάλογο και β)οι λεξεις δεν πιανονται αρα άτοπο, οπότε καλύτερα να πιαναμε δουλειά, αλλα και παλι βαριέμαι, να πιασουμε άκρη, να πιασουμε κώλο, να πιάσουμε μια σοκοφρέτα, και ...ε...εεεε...καλε μην τραβατε, ερχομαι! )

Niemandsrose είπε...

@apologia pro sua vita , καλύτερα τυφλός και μητροκτόνος, παρά τόση φτήνια ρε γμτ!

@Maria Mikro Analogo , ο Φοσκωλος τελικά πώς γράφεται; Ως φως και κόλος, ή φος και κώλος; Τον κώλο πάντως δεν τον γλιτώνει, ανορθόγραφο η μη. Γιατί δε το έκανε κι εκείνος Πυγολαμπίδας που είναι πιο καλλιτεχνικό; :b

@Nomad , του παιδιού μου τα κακά μυρίζουν σαν τους κήπους της Εδέμ! Τι είναι αυτά που λες, ιερόσυλε; Τον Χριστό δεν τον λένε και τόσο Χριστό, Ιησού τον λένε αλλά επειδή σε καμιά γλώσσα δεν ακουγόταν καλά (πχ Jesusmas, Ιησούγεννα) τον θεοποίησαν, τον είπαν και Χριστό και γιορτάζουμε τα περίφημα Χριστούγεννα. Εξάλλου, τι θα λέγαμε τώρα; Θες να σου ρίξω καμιά ιησουπαναγία; :) Πιάσε κόκκινο.

Ανώνυμος είπε...

χαχαχαχα :))))) Αν το είχε γυρίσει σε Πυγολαμπίδα δεν θα έγραφε ρόλους για την Βίρνα Δράκαινα (πώς λέμε Παναγιώταινα...) αλλά για το μικρό μας σπίτι στο λιβάδι.