23/12/08

γιορτινό ceasefire

Σε μία προσπάθεια εκτόνωσης της έντασης εν όψει των Εορτών, ο Δήμαρχος Αθηναίων ζητά να πέσουν οι μάσκες, οι κουκούλες, το χιόνι, οι τιμές, τα τελευταία δακρυγόνα και τα σχετικά μπινελίκια, όσα τελοσπάντων θα συμβάλλουν στο γιορτινό κλίμα των ημερών.

Ο Δήμαρχος Αθηναίων καλεί όλους τους πολίτες της πρωτεύουσας να συμμετέχουν αδελφωμένοι στο ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς που θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Συντάγματος όπου τους περιμένει μία έκπληξη.

Φέτος, αντί δέντρο ή καράβι, θα δεσπόζει στολισμένο στο κέντρο της Πλατείας το τιμημένο τρίκυκλο του Γκοτζαμάνη. Το γιορτινό τρίκυκλο θα φρουρείται από ηρωικά ΜΑΤ με νευρικό σύστημα καινούργιας παραλαβής, ενώ ο γιος του Παπλωματά θα παίζει τρίγωνο με το ένα χέρι, γιατί το άλλο είναι πυροβολημένο και στο γύψο όπως όλη η χώρα, σε ένα φανταστικό φεστιβάλ εθνικής συμφιλίωσης. Η αυλαία των φετινών πρωτοχρονιάτικων εορτασμών θα πέσει με τους παρακρατικούς αγώνες.

9 σχόλια:

Spy είπε...

Μήπως θα αναστηθεί και ο Λαμπράκης για έκτακτη εμφάνιση σε ένα warm-up dj set;
Ή κάνουμε φιέστα ή δεν κάνουμε!

VAD είπε...

Kαραβια χάνονται κι ο Κακλαμάνης χτενίζεται!

πούναι η ομορφούλα σου να μας πει τα κάλαντα;!)))

Χρόνια Πολλά!

Ανώνυμος είπε...

Το τρίκυκλο του Γκοτζαμάνη στολιμένο στην πλατεία συντάγματος περιφρουρούμενο από τα ΜΑΤ... Φοβερός συμβολισμός. Τι Δημήτρης Παπαιωάννου, ολυμπιακές τελετές και μαλακίες... Niemandrose είσθε καλλιτέχνης τεραστίου διαμετρήματος (αν και μέρες πού 'ναι δεν θα πρεπε να αναφέρονται τέτοιες λέξεις). Χρονιά πολλά σε σας, το Niemandrosaki και όλο το Niemandroseiko γενικώς.

varometro

νατασσΆκι είπε...

τς!
Υπερπαραγωγή η γιορτή!
:ppp

Πολλές ευχές εγώ αφήνω, πάντως, σε σένα, τον καλό σου και τα πατούσια σας
:)

Φιλιά Τριανταφυλλένιες :)

ritsmas είπε...

Χρόνια πολλά και καλά με αγάπη και συμπνοια μεταξύ μας

Niemandsrose είπε...

@spy, καλή ιδέα η ανάσταση. Θα σμίξει με τα χριστούγεννα και θα κάνουμε διακοπές μέχρι τον Απρίλη! :)
Μόνο που αντί το πανό που κρατούσε στην μαραθώνια πορεία ειρήνης να γράφει "ΕΛΛΑΣ" θα γράφει "ΕΛ.ΑΣ." για να δέσει με το κλίμα των ημερών.
Καλές γιορτές σε εσάς τους δυόμισυ! ;)

@VaD, η ομορφούλα μόνο κάτι ουουου ξέρει να κάνει προς το παρόν. Αλλά τα βρίσκω πιο επίκαιρα κι από τα κάλαντα. ;) Καλές γιορτές να έχετε!!

@Βαρόμετρο, αυτά να λέτε, να τα διαβάζουν και οι λαϊκιστές να μας κατηγορούν πως μόνο κομπλιμέντα είναι δεκτά σε τούτο δω το ιστολόγιο. Καλές διακοπές και όμορφα να τα περάσετε!

@Νατασσάκι, αλίμονο! Μόνο που στους παρακρατικούς αγώνες αντί μεταλλίων, λόγω οικονομικής κρίσης, θα απονεμηθούν σφαίρες.
Καλά να τα περάσετε στο κυριακονατασσαστερακέικο!

@ritsmas, ευχαριστούμε πολύ! Και εσείς ό,τι επιθυμείτε! :)

athanasia είπε...

Xρόνια πολλά και καλά. :)

stassa είπε...

Χρόνια πολλά, Rose. Πέθανε ο Pinter λέει...

Niemandsrose είπε...

Athanasia και Stassa, ευχαριστώ πολύ και εύχομαι υγεία, αυτοπραγμάτωση και χρόνια πολλά-πολλά.