13/1/09

"εσείς πόσο τον έχετε; "

Με βασικό ερώτημα "εσείς πόσο τον έχετε; ", μία ερευνητική ομάδα του Παν/μίου Κέμπριτζ, της πόλης- διάβασμα, επιχείρησε να συνθέσει την εικόνα του ανθρώπου-χρήμα.
Ο Μεσσίας που θα μας οδηγήσει στην έξοδο από την οικονομική κρίση το 2013μΧ θα τον έχει μακρύ τον μέσο στην παλάμη του, ενώ δεν αποκλείεται αυτό να έρχεται σε αντιδιαστολή με τον μέσο στα μπατζάκια του, σύμφωνα με τα αποτελεσματα της έρευνας.


Μάλιστα ο Δρ Φίνγκερ, που ηγείται της επιστημονικής ομάδας, τονίζει ότι ο μικροτσουτσουνισμός και η μεγαλομεσοδακτυλία είναι τα δύο κυρίαρχα χαρακτηριστικά του επιτυχημένου επιχειρηματία, του αδηφάγου τραπεζίτη, του υστερικού χρηματιστή, του ουρακοτάγκου νεόπλουτου και του βρικόλακα εφοπλιστή.
Κλίμα αισιοδοξίας επικρατεί ανάμεσα στους υποστηρικτές της θεωρίας που αποβλέπουν σε παιδομάζωμα των μακρομεσοδαχτυλούχων και δημιουργία νεοφιλελεύθερων γενίτσαρων σε συνεργασία πάντα με τη Σχολή του Σικάγου.
Οι επικριτές της θεωρίας ωστόσο βλέπουν με σκεπτικισμό την αξιοποίηση των ερευνητικών ευρημάτων, προτείνοντας περισσότερη έμφαση στη μικροφαλλία ως αξιόπιστο δείκτη ταλέντου στον πλουτισμό. Ενώ η μεσοδαχυλία, τονίζουν οι επικριτές, μπορεί να στραφεί ενάντια στους ίδιους τους χρηματόδουλους με ένα μεγαλοπρεπές και πλούσιο σε συμβολισμούς, fuck you.

8 σχόλια:

NIEMANDSROSE είπε...

Εδώ και η λάθος είδηση:
http://www.e-tipos.com/newsitem?id=69756

xamogelo είπε...

LOL!!!!!

xasodikis είπε...

Καταπληκτική η διασκευή :)

industrialdaisies είπε...

Άμα το Κέμπριτζ όμως ακολουθούσε τη θεωρία Λιακόπουλου θα ήξερε ότι το μακρύτερο το έχουν οι Ελ, οι οποίοι θα προλάβουν το 2012 να κάνουν το δικό τους μεγαλοπρεπές "fuck you all". Συνεπώς οι προβλέψεις τους είναι για τον... μεσαίο.

Αλλά επειδή τέτοιοι ψωνισμένοι αποικιοκράτες ήταν πάντα, τόσα ξέρουν...

Ανώνυμος είπε...

γιατί πουλάκι μου, μαζοχίζεσαι και διαβάζεις ΕΤ?

NIEMANDSROSE είπε...

10' πριν ξεκινήσει ο Δούρειος Ήχος μόνο, κυρία! Λέτε να τυφλωθώ; :))

Dimitris είπε...

εντάξει συγκλονιστική έρευνα...μετά από έρευνες τύπου αρκουδάκι panda που φοσφωρίζει στο σκοτάδι,πως αναπαράγονται οι αμοιβάδες στη Γροιλανδία τώρα έρχεται και σουρρεαλιστική αναλογία μεταξύ π...ς κ δαχτύλου ως παράγοντας επιτυχίας...ας ελπίσουμε κανένας τέτοιος μικροτσούτσουνος να έχει καμμιά καλή ιδέα σχετικά με την κρίση (η οποία μάλλον σε αυτούς οφείλεεται)και κυρίως να σταματήσουν να ξοδεύουν λεφτά σε γελοίες έρευνες....έρευνα απο έρευνα έχει διαφορά

Кроткая είπε...

όχι, παιδί μου, μόνο να εκνευριστείς!
κοίτα άμα δεις ότι γίνονται 20 τα λεπτά και άνω των 800 λέξεων τα σχτιζόμενα ποστ, καλύτερα να κάνεις ένα διάλειμμα για καμιά βδομάδα!
και να παίρνεις τις βιταμίνες σου!!

:)