27/1/09

Θα φτύσω στους τάφους σας

"Μεγάλο κύκλωμα παιδόφιλων που διακινούσε σκληρό υλικό παιδικής πορνογραφίας στο διαδίκτυο, εξαρθρώθηκε από τις υπηρεσίες δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος, Αττικής και Θεσσαλονίκης, σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας μετά από επιχείρηση που διήρκεσε περίπου τρεις μήνες.

Από την αστυνομία σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος 24 Ελλήνων, από τους οποίους οι 11 συνελήφθησαν, στο πλαίσιο του αυτοφώρου και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα. Για τους υπόλοιπους 13 σχηματίστηκαν δικογραφίες οι οποίες υποβλήθηκαν στις κατά τόπους εισαγγελίες.

Μεταξύ των συλληφθέντων είναι και ένας αρχιμανδρίτης 44 ετών, που ιερουργεί σε πόλη της Πελοποννήσου και ο οποίος συνελήφθη στην Αττική.
"

Θα φτύσω στους τάφους σας. Το υπόσχομαι.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

να μου πεις που και πότε να φτύσουμε μαζί... φιλιά και καλημέρα!

varometro είπε...

Τώρα εσένα τι σε σόκαρε; Ο Αρχιμανδρίτης; Είναι γνωστό πως το ράσο, για λόγους που δεν χρειάζεται να αναλύσουμε, πάντα αποτελούσε καταφύγιο για κάθε σεξουαλικά διαταραγμένο. Για μένα θα 'ταν παράξενο να μην υπήρχε ρασοφόρος ανάμεσα σε τόσο μεγάλο... δείγμα! Δεν υπάρχει αμφιβολία πως (προσεγγίζοντας το θέμα ανρωποκεντρικά και όχι ηθικοκεντρικά) η παιδοφιλία είναι η πιο καταδικαστέα μορφή σεξουαλικής διαστροφής και στο φτύσιμο πρέπει να 'μαστε όλοι μαζί. Για μένα αυτή αποτελεί ίσως και το πιο μελανό στίγμα για την αρχαία Ελλάδα.

varometro

VAD είπε...

Κοπρόσκυλα του κερατά,φτού!Το φτύσιμο όσο ειναι ζωντανοί....
Φτού,γμτ τη φυλή τους!

Niemandsrose είπε...

@mikroanalogo, σοβαρά τώρα! Θα πάμε!

@varometro, δεν έχεις και άδικο. Σοκάρομαι όμως ακόμα περισσότερο γιατί, ας είμαστε ειλικρινείς, διαβάζοντας την είδηση έχω μωρό παιδί πια στην αγκαλιά μου (κυριολεκτικά). Θα' ρθεις να πάμε για φτύσιμο όταν με το καλό θα έρθει εκείνη η ώρα;

@Vad, δε ξέρω αν είναι η μητρότητα που μου προκαλεί αυτά τα συναισθήματα, αλλά ευχαρίστως θα πήγαινα και για λιντσάρισμα. Μη σου πω πως ευχαρίστως γινόμουν και Χάνιμπαλ! Γκρρρρρρρρ!

Ανώνυμος είπε...

δεν σου κάνω πλάκα, παιδί μου! εννοείται πως θα πάμε!

Spy είπε...

To να φτύσετε στους τάφους τους είναι ψιχάλες. Άσε που αυτοί μπορεί να μας θάψουν πρώτοι, οι παλιοβρυκόλακες. Γιατί δεν δοκιμάζετε μια μολότωφ στα σπίτια τους, όταν αποφυλακιστούν (αν φυλακιστούν και ποτέ δηλαδή...);

haridimos είπε...

Δεν ξέρω αν το ότι είμαι γονιός με κάνει να τα βλέπω διαφορετικά, αλλά οι παραινέσεις πχ του Αλέφαντου για "κρέμασμα στο Σύνταγμα" δεν με βρίσκουν αρνητικό σε τέτοιες περιπτώσεις..

Niemandsrose είπε...

@mikroanalogo , κι εύχομαι να μην αργήσει εκείνη η ώρα! :)

@Spy, δε θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα αρχιμανδρίτη! Σπάι, είμαι μέσα σε οτιδήποτε άλλο οργανωθεί.

@haridimos , είναι που έχουμε και παιδιά. Θυμάμαι πριν 5 μήνες που δεν είχα ακόμα παιδί πόσο έφριττα αλλά δε με τύφλωνε το μίσος, ομολογώ. Το κουβέντιαζα. Τώρα μου τέλειωσε η φιλοσοφία. Θα τους έσκιζα κομμάτι με τα δόντια μου. Και μιλάω σοβαρά.