22/5/13

πρώτος σταθμός, η Μαρία

Μ' αυτό το πλασματάκι , ξεκινήσαμε το μπλόγκιν περίπου τον ίδιο καιρό , αγαπηθήκαμε αμέσως, αν και από τότε, έχουμε συναντηθεί τυχαία από μια φορά, μισή σε ένα πάρτυ του radiobubble και άλλη μισή σε μια αβάν πρεμιέρ όπου κάναμε πραγματικά σκουντήματα, καθισμένες δίπλα-δίπλα. Την Τρίτη το πρωί, πρώτη μέρα κυκλοφορίας του βιβλίου, περίμενε έξω από την Απόπειρα, να ανοίξουν το βιβλιοπωλείο, ώστε να το προμηθευτεί. Και ήταν ο πρώτος άνθρωπος που το αγόρασε... Λογικά, δεν θα είναι αντικειμενική η κρίση της. Αλλά, σκασίλα μου και για την λογική και για την αντικειμενικότητα. Που βρίσκεις πέντε ανθρώπους να σε νιώσουν, έχει σημασία. Που συμβαίνουν τέτοιες μικρές ιστορίες να σε συγκινήσουν, έχει σημασία.

3 σχόλια:

mikroanalogo είπε...

Όχι μόνο θα είμαι αντικειμενική, αλλά έχω ήδη και τις πρώτες ερωτήσεις! :D
Το βιβλίο είναι φα-ντα-στι-κό!!! Και, τέλος πάντων, είμαι περήφανη που οι φίλοι μου γράφουν και βιβλία άμα λάχει ;-)
Καλοτάξιδο ρε "συμμαθήτρια" <3

cognord είπε...

Μικρή επίσκεψη στην Αθήνα, συνέπεσε με την ανακοίνωση της έκδοσης. Κατέβηκα λοιπόν στην πολιτεία και απέκτησα και εγώ ένα αντίτυπο. Καλοτάξιδο λοιπόν και από μένα. Ελπίζω να σε ευχαριστήσει η υποδοχή που θα έχει.

cognord είπε...

Σύντομη επίσκεψη στην Αθήνα, συνέπεσε με την ανακοίνωση της έκδοσης. Είπα να τιμήσω και εγώ την προσπάθεια και κατέβηκα στην Πολιτεία να αποκτήσω το αντίτυπο μου. Θα το διαβάσω στο ταξίδι της επιστροφής. Καλοτάξιδο λοιπόν και από μένα. Ελπίζω να σε ευχαριστήσει η υποδοχή που θα έχει.