27/2/08

της πόρνης

Ωραία μέρα. Ο γιατρός είχε βγει στην αυλή να ποτίσει τα γεράνια και τα σκυλάκια. Τα σκυλάκια δεν ήταν στη γλάστρα αλλά στο χώμα και κατούραγαν.

Την ίδια ώρα στο WC του ιατρείου μια 19χρονη Πολωνέζα σκουπίζει τις τελευταίες σταγόνες ούρων από το πολύτιμο εργαλείο της δουλειάς της. Το χαρτί υγείας μπορεί να είχε τελειώσει αλλά η εκπαίδευση των εποπτών υγείας μόλις είχε αρχίσει.

Πέμπτη σήμερα και ένα τσούρμο από δέκα ΤΕΙτζόνια έχουν έρθει για εκπαίδευση στο Ιατρείο Ιερόδουλων στην Ιερά Οδό. Την ίδια μέρα οι επαγγελματίες πόρνες έχουν στηθεί στην ουρά για την καθιερωμένη γυναικολογική εξέταση και την πολυπόθητη σφραγίδα ότι είναι καθαρές, δηλαδή ότι οι ιέρειες της Αφροδίτης δεν πάσχουν από αφροδίσια. Στους διαδρόμους του Ιατρείου γίνεται της πουτάνας.

Στο εσωτερικό του ιατρείου μία νεαρή συνεσταλμένη δερματολόγος κάνει την ειδίκευσή της. Έξω από το παράθυρο γαβγίζουν δυο σκυλάκια. Πίσω από την κλειστή πόρτα διαπληκτίζεται μία πελάτης με την υπάλληλο στο λεγόμενο γκισέ. Δύο ΤΕΙτζόνια καθήμενα εκ δεξιών της νεαρής γιατρίνας αγωνιούν να πνίξουν τα γέλια τους. Τα γεράνια έχουν πνιγεί από το πότισμα αλλά αδυνατούν να ειδοποιήσουν τον ιατρό-κηπουρό που συνομιλεί στο κινητό με τον φίλο του, τον "έλαρεμαλάκα".

Σκηνή Α'

Στο κέντρο της σκηνής μια ψηλή μελαχρινή γυναίκα απροσδιορίστου ηλικίας γδύνεται με κινήσεις αστραπή. Ρίχνει ένα διερευνητικό βλέμμα στον χώρο. "Ο γιατρός;" ρωτά με σχετική αγωνία τους τρεις ασπροντυμένους εκπαιδευόμενους. Η γιατρίνα, συμπληρώνοντας το πιστοποιητικό υγείας, την καθησυχάζει χαμηλόφωνα "απουσιάζει" με εκείνο το ζήτα το αθηναϊκό. Στην Αθήνα τα συριστικά σύμφωνα προφέρονται απαλά για να μη σπάσουν τα αυγά. Apoushiazhei. Τα υπόλοιπα οχτώ ΤΕΙτζόνια κακαρίζουν σαν κότες στην αυλή με τα σόκιν ανέκδοτα του γιατρού. Η μελαχρινή έχει ξαπλώσει στην γυναικολογική καρέκλα που έχει τα λουμπάγκα της. Η καρέκλα. Είναι μοντελάκι του '40 και όσο να' ναι δε σήκωσε και λίγες εκδιδόμενες στις πλάτες της. Τρίζει επικινδύνως. Testare pericolosamente. H μελαχρινή με τα ανασηκωμένα πόδια ανασηκώνει το ζωγραφιστό φρύδι προειδοποιώντας με βραχνή φωνή "προσοχή μόνο γιατί έχω βλεννογόνο".

Η δερματολόγος-υπό-συστολή προσπαθεί με κινήσεις μπαλαρίνας να διαστείλει τον κόλπο με το ανάλογο μαραφέτι. Η μελαχρινή κοιτάει το ταβάνι. Της ανταποδίδει το κοίταγμα ένας γερό -σοβάς με πολλαπλές ρωγμές. Είναι τίγκα στην υγρασία, τόσο που θα έλεγε κανείς πως εκσπερμάτιζε στη θέα κάθε γυμνού αιδοίου στα 50 χρόνια της ζωής του. Μάλιστα η επικίνδυνη κλίση του προς το πάτωμα θα πρόδιδε έναν πορνόγερο που αγωνιά να αγγίξει τα γυμνά κάλλη. Με τη συμβολή του Εγκέλαδου ίσως και να τα καταφέρει μια μέρα.

Αφού έχει τελειώσει η εξέταση και η μελαχρινή έχει φορέσει το στενό τζην και τη τσοπεράδικη ζώνη και αφού έχει σκύψει επικινδύνως επιδεικνύοντας το λεκανοπέδιό της για να φορέσει τις ψηλοτάκουνες γόβες της, εισβάλλει στο χώρο ο Ιατρός. Χαιρετιούνται σαν παλιοί γνώριμοι και του κλείνει το μάτι, όπως συνηθίζεται στις διαπροσωπικές σχέσεις, δηλαδή μεταξύ του εγώ και του ΕΣΥ. Γνωρίζει ονομαστικά και τις 500 νόμιμες ιερόδουλες του λεκανοπεδίου Αττικής. Είσαι μεγάλος ρε ΕΣΥ.

Μόλις αποχωρεί η πελάτης ο Ιατρός υποβάλλει σε Ιερά Εξέταση επί της Ιεράς Οδού την ειδικευόμενη Ιατρίνα με θέμα την Ιερόδουλο: "Προσέξατε κάτι το ιδιαίτερο στη συγκεκριμένη κυρία;" Η ιατρός, once apousiologos for ever apousiologos, απαντά με τη σύνεση της καλοδιαβασμένης κόρης "Υποψία κονδυλωμάτων υποθέτω;" Μια έκφραση απογοήτευσης σχηματίζεται στο πρόσωπο του εξεταστή διευκρινίζοντας πως "δεν υπάρχει τέτοιο ιστορικό". Σε μια απέλπιδα προσπάθεια, στρέφεται στα ΤΕΙτζόνια για τη λύση του κουίζ. "Εσείς; Παρατηρήσατε κάτι;" Τα ΤΕΙτζόνια που έχουν διαβάσει πέντε πράγματα για τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα αλλά κυρίως έχουν δει όλες τις εκπομπές του Μυλώνα με τη Χειλουδάκη, απαντούν με πνιχτό γέλιο "Παρατηρήσαμε πως είναι τραβεστί". Ο εξεταστής επικροτεί τα ήσσονα πρόσωπα για τη λύση του δράματος. Πριν αποχωρήσει υπενθυμίζει στην εξετασμένη να ρωτάει κάθε ιερόδουλο αν εργάζεται πριν συμπληρώσει την καρτέλα της. Αυτό, όπως εξηγεί, θα τη βγάλει από τον κόπο να εξετάζει τις συνταξιοδοτημένες ιερόδουλες που όμως πρέπει να προσέρχονται 1 χρόνο μετά την απόσυρσή τους από το επάγγελμα για να παίρνουν τα απαραίτητα πιστοποιητικά υγείας. Έτσι εξηγείται η παρουσία της τσατσάς στο διάδρομο, γράφει το αόρατο συννεφάκι της σκέψης των δύο ΤΕΙτζονίων που κλείνουν το μάτι συνωμοτικά. Πίσω του κλείνει και ο γιατρός την πόρτα.

Σκηνή Β'

Στη σκηνή εισέρχεται μια 19χρονη Πολωνέζα. Γδύνεται με εξίσου ταχύτατες κινήσεις όπως η προηγούμενη αλλά παραδόξως όχι μόνο δε γδύνεται πίσω από το παραβάν αλλά αφαιρεί όλα της τα ρούχα, πράγμα καθόλου απαραίτητο. Μάλιστα για να κορυφώσει την παραδοξότητα κρίνει χρήσιμο να κρύψει πίσω από το παραβάν τη τσάντα της. Ξαπλώνει στην καρέκλα-μπάμπω, κοιτάει τον ετοιμόρροπο σοβά και μασάει πιο νευρικά την τσίχλα της. Η εξέταση έγινε από απόσταση ασφαλείας και μέσα σε δευτερόλεπτα. Εξάλλου το αιδοίο έλαμπε από καθαριότητα. Η Πολωνεζούλα ντύνεται το ίδιο ταχύτητα όπως γδύθηκε. Η ιατρός, προκειμένου να συμπληρώσει το πιστοποιητικό υγείας ενεργοποιεί τον αυτόματο πιλότο. Ρωτάει την Πολωνέζα με όλα τα αθηναϊκά συριστικά σύμφωνα εν πομπή και παρατάξει "Εργάζεσθε;" Η κοπέλα κολλάει. Κοιτάει τη δερματολόγο σαν ούφο και της απαντάει μάλλον σε τόνο επίπληξης "Όκι ντεν εργκάζομαι! Βίζιτα κάνω!". Πράγματι τα επόμενα λεπτά προσγειώθηκε ένας ιπτάμενος δίσκος και την πήρε και τη σήκωσε την ειδικευόμενη. Για βίζιτα είχε κατέβει κι αυτή στη Γη. Στον πλανήτη μπουρδέλο.

17 σχόλια:

Niemandsrose είπε...

For your reference. ;)

Stefanos είπε...

Η αττάκα πολωνέζας όλα τα λεφτά!!Χαχαχαχα...
Πάντα είχα μια απορία σε τι κατάσταση βρίσκεται η λιμπιντο των ανδρών γυναικολόγων με τόσα που βλέπουν κάθε μέρα ρε γαμώτο...

Bonus : Αττάκα Ρουμάνας καλλιτέχνιδος του χορού πριν μερικά χρόνια, απευθυνόμενη προς τα μούτρα μου "ki pos si lene?" "Μάντεψε" "Piriergou onoma ekeis"

Nomad είπε...

Στο ξαναλέω παιδί μου, λάθος επαγγελματικό προσανατολισμό είχες εσύ!

(Και όχι, δεν εννοώ ότι το επαγγελμα της Πολωνέζας)


(Ασε που μέχρι να διαβάσω την αναφορά πίστεψα ότι αποφάσισες να διερευνήσεις τους σκουπιδότοπους και εν αθήναις)

Βάσκες είπε...

Χάθηκα. Ποια είναι η μυθοπλαστική ιστορία, η δικιά σου ή της Ελευθεροτυπίας;

Χε

tovenito είπε...

ατάκα από το prison break: in this life we are all whores.

Ανώνυμος είπε...

Αν υπάρχει κάτι που με απογοητεύει στην ελληνική μπλογκόσφαιρα είναι η ελλιπής εικονογράφηση των ποστ... ;^)

Niemandsrose είπε...

@Prophet Estarian, για τους άνδρες γυναικολόγους δε ξέρω αλλά για τους άνδρες μπλογκερς κι εγώ μια απορία την έχω! :)) Γεια σου Μάντεψε!

@Nomad, προτάσεις επαγγελματικού προσανατολισμού δεκταί! :) Αλλά όχι και σκουπιδότοπος το Ιατρείον!

@Βάσκες, αυτή η Ελευθεροτυπία-πώς-τη-λένε;- πολύ μυθομανής.

@tovene592 , ιν δι άδερ λάιφ δόου?

@mpampakis, τώρα που θα μας βάλουν και νόμους να μη λέμε κακές λέξεις και να μην καταγγέλουμε θα δεις που θα το ρίξουμε στη ζωγραφική, στην χαρτοκοπτική. Μη σου πω μέχρι και κυβάκια θα παίζουμε. ;)

Την καλημέρα μου, εύμορφοι! :)

ρΟ είπε...

περασα κι ακουμπησα!
ειιιι...καιρος μου ηταν!;)

Ανώνυμος είπε...

Έχοντας διαβάσει και το "ποτέ στο μποτέ" πρέπει να σου πω ότι έχεις έναν πολύ όμορφο τρόπο να παίρνεις την αλήθεια και να την κάνεις μύθο.

Ξέρεις, σαν να στέκεσαι με το ένα πόδι στο "πραγματικό" και με το άλλο στο "φανταστικό". Και σ'αυτές τις περιπτώσεις είτε βρίσκεσαι και στα δύο είτε πουθενά. Ελπίζω να σου συμβαίνει το πρώτο :)

Καλησπέρα

Ανώνυμος είπε...

To άρθρο και η ψυχή. Αχ αυτές οι λέξεις. Μια μας σώζουν και μια μας προδίδουν. Ρόδο, παράγεις παιδιά, κείμενα, συγκίνηση :-)

s_pablo είπε...

Ότι υπήρχε σωματείο το γνώριζα, ότι έχει τόσο πολίτικαλ κορέκτ όνομα δεν το γνώριζα.

Τι να κάνεις όμως? Εκδίδονται και τα σώματα, εκδίδονται και τα προσώπατα...

Stefanos είπε...

Η αλήθεια είναι ότι από αυτά που βλέπω, ορισμένοι δε γνωρίζουν καν τη λέξη :P
Άλλοι είναι μια χαρά :P
Μλκια έκανα που αποκάλυψα το όνομα μου.. Τώρα δε μπορώ να γράφω ανώνυμα πλέον.. Ολοι θα ξέρουν οτι ο Μάντεψε το γραψε..

Niemandsrose είπε...

@Roxanred, δε πιστεύω να ακούμπησες σε τίποτα βρώμικο! :) Φιλάκι!

@cripple, νά'σαι καλά! Και με την ευκαιρία να σε καλωσορίσω ως παλαίουρας πλέον εις την Μπλογκόσφαιραν! Καλά ταξίδια!

@Dora Tsirka, μ' αυτά που λες αν ήμουν λευκό ρόδο θα είχα κοκκινίσει. Σ' ευχαριστώ πολύ!

@s_pablo, κρίμα που δεν ευκαιρεί η Ελευθεροτυπία να σου απαντήσει στο σχόλιό σου προς το δημοσίευμά της.

@Prophet Estarian, your full name must be Guess What! ;)

tzonakos είπε...

Oύτε κι εγκώ εργκάζομε. Μπλόγκινγκ κάνω :)
Σαν ιερόδουλος του διαδικτύου κι εγω όπως μας χαρακτήρισε κάποια κα Λαγουδάκη... Καροτάκη, κάπως ετσι.

Αχαχα, απολαυστική niemandsrose.
Και ειμαι και φειδωλός στα σχόλια μαζι σου, αλλα οταν γράφεις κάτι τέτοια τα απολαμβάνω !
Επίσης θέλω να δηλώσω οτι τα Shύμφωνα δεν τα λέω αθηνέϊκα αλλα πιο επαρχέϊκα κάπως, κι ας μένω στο Αθενς μπουρδ... εεεε Σίτι !

s_pablo είπε...

Αδιαφορώ πλήρως για την Ελευθεροτυπία και τα δημοσιεύματα της. Ελπίζω να μην πληγώνω τα αισθήματα του Τεγόπουλου...

ΥΓ. Αν η απάντηση σου στο σχόλιο μου υποκρύπτει ενόχληση που δεν σχολίασα το κείμενο σου, αλλά μια ασήμαντη λεπτομέρεια σε ένα άλλο κείμενο, συγγνώμη, αλλά κάτι τέτοια κάνω.

Αν πάλι δεν υποκρύπτει τίποτα, χαίρομαι...

Niemandsrose είπε...

@tzonakos, φειδωλά φιλιά για ανταπόδοση! ;)

@s_pablo, καταζητείται υποκρύπτουσα ενόχληση. Αμοιβή, πληροφορίες, εντός.

tzonakos είπε...

Kαλά, τα δέχομαι :)
Πάντα !