31/1/09

εκπαιδευτική τηλεόραση

Στρίβω τριφυλλάκια
με τα δυο χεράκια
τριφυλλάκια
τριφυλλά-α-α-κια

5 σχόλια:

Niemandsrose είπε...

Να απαντήσω και δημόσια σε ερώτηση που δέχθηκα ιδιωτικά από μάλλον ενοχλημένο φίλο για ποιο λόγο ανέβασα αυτό το βίδεο. Το βίδεο το συνάντησα τυχαία στο youtube και κάθισα και το χάζεψα. Ομολογώ πως μου πρόσφερε μερικά χαμόγελα, ειδικά όταν στο τέλος προσφέρει τον μπάφο στο μπλε κουκλάκι. Χαμογέλασα με την αθωότητα που παρουσιάζεται το όλο εγχείρημα υπό τους ήχους της ρέγγε*. Βρίσκω πχ λιγότερη αθωότητα στις συνταγές μαγειρικής της κάθε θείτσας στην τιβί υπό τους ήχους της σκυλοβλαχοποπ. Κάποιοι χρειάζονται να μάθουν τη συνταγή για πουρέ και άλλοι για μπουρί. Σιχαίνομαι το συντηρητισμό της ελληνικής κοινωνίας σε θέματα χρήσης soft drugs αν και δεν είμαι χρήστης ούτε σόφτ, ούτε χάρντ, και από social smoker που υπήρξα έγινα -λόγω των συνθηκών- non smoker. Αλλά βλέπω με περισσή συμπάθεια την αποποινικοποίηση της κάναβης που δε βλάπτει κανένα παρά μόνο το άθλιο κύκλωμα της προστασίας και διακίνησής της.


*(Βέβαια απόρησα πως το συγκεκριμένο βίντεο δεν έχει γίνει flagged ενώ η παγκόσμια βρωμερή γαλότσα του συντηρητισμού έχει τσαλαπατήσει βίντεοζ που τουλάχιστον δεν προάγουν παράνομες δραστηριότητες, για να χρησιμοποιήσω την ειδεχθή νομική γλώσσα).

VAD είπε...

Εγώ απλώς θαύμασα τον...καλλιτέχνη του στριφτού,με γύρισε πίσω στις πρώτες ρουφηξιές,όταν κάναμε στριφτό από...καλαμποκόφυλλο:)

industrialdaisies είπε...

Το κάτωθι σχόλιο αποτελείται από δύο μέρη: το σοβαρό και το χαλαρό (η νοερή επίδραση...)

α) Χθες βράδυ έβλεπα τον μακαρίτη τον Bob σε διάφορες συναυλίες και αναλογιζόμασταν με φίλους πόσο κρίμα είναι που μεγάλες μορφές της τέχνης ή της ιστορίας, επειδή είναι εύκολο στους μαρκετίστες του κώλου, ταυτίστηκαν με μια εικόνα. Ο Bob με τη φούντα, ο Τσε με τα μπλουζάκια και ο Μόρισον με τις χαζογκόμενες και τα χάπια. Είναι και ο μόνος τρόπος εξάλου ανόητοι και άβουλοι καταναλωτές να αντιληφθούν ένα ελάχιστο κομμάτι της διάνοιάς τους.

β) Αν παραφράζεις έτσι τα παιδικά άσματα είμαι περίεργη να δω τι θα μας γράφει το παιδί σου σε μερικά χρόνια... Ειδικά περιμένω τη διασκευή του "χαρωπά τα δυο μου χέρια" και του "μια ωραία πεταλούδα". Νομίζω ότι έχουν φοβερές δυνατότητες...

Σε φιλώ.

Spy είπε...

Να το πάτε και στα τηλεοπτικά βραβεία (παπ)Αρίων.
Θα βραβευτεί σίγουρα στην κατηγορία ντοκυμαντέρ. Μπορεί και στα μιούζικαλ...

:)

wert01gf είπε...

Γιατί να γίνει flagged; Είναι ότι πρέπει για μεσημεριανές ώρες στη ΝΕΤ. Και ο ΣΚΑΙ επαναλήψεις σε καναδυο χρονάκια. Γρήγορος ο τύπος αν και ..δε μ'άρεσε! Στη Βιλαρίμπα την ήπιανε για τα καλά, πάντως. Στο Βιλαμπάφο ακόμα στρίβουν.