23/6/10

Maradona's diet

Τι δίαιτα έκανε ο Μαραντόνα και έχασε τα περιττά κιλά;
Έτρωγε τα πάντα εκτός από γκολ.
Φάγαμε πάλι τα γκολακια μας οι ελληναραδες;
Καλή χωνεψη και στο λαιμό να μας κάτσουν.
Ακολουθεί καταρολόγιο:
Κατάρα στο Μουντιάλ και σε όλες τις μπάλες απανταχού της οικουμένης. Που να κλαταρουν όλες τους και να μην υπάρχει τρόμπα σ' όλο το γνωστό και άγνωστο σύμπαν. Που να φάει ο σκόρος όλα τα δίχτυα των τερμάτων της υφηλίου και να βγάλουνε αγκάθια οι κερκίδες. Που να χαλάσουν οι σφυριχτρες ολων των διαιτητών του ντουνια και να μη βρίσκουνε ούτε στραγαλι για υποκατάστατο. Που να χαλάσουν όλα τα λάστιχα απ' τα σορτσακια των παιχτων και να παρακολουθώ την ώρα εκείνη Μουντιαλ.

7 σχόλια:

s_pablo είπε...

Πρώτον, ο Μαραντόνα δεν χάνει κιλά. Μόνο παίρνει.

Δεύτερον, η σωστή κατάρα είναι: Που να καταπιείς το στραγάλι ρε ##%$&% (βρισιά της αρεσκείας σας) και να'χεις λόξυγκα 40 χρόνια.

Τρίτον, διακρίνω ηδονοβλεπτικές τάσεις? Αίσχος και αντικατάρα. Που να χαλάσουν τα λάστιχα από τα σορτσάκια των νοτιοκορεατών και να παρακολουθείς την ώρα εκείνη μουντιάλ.

stassa είπε...

Όντως, το τελευταίο δεν πιάνεται για κατάρα :P

Ελπίζω να μην περίμενες κι εσύ το μουντιάλ για να χαρείς λίγο, ε; Είσαι και παντρεμένη γυναίκα...

VAD είπε...

Σε παρακαλώ,μη μου το χαλάς τωρα,αρχίζει το ματς....:))

Кроткая είπε...

ποδοσφαιρόπληκτη κι εσύ?
εγώ πάντως χτες είδα τον πρώτο αγώνα για φέτος και καταλογίζομαι μεταξύ των νικητών! ;)

ELvA είπε...

Δε θελω απογοητευση γιατι σημαινει οτι ειχες...great expectations!

(Eιχες;) ;)

ysterografo είπε...

Να προσθέσω άλλη μία κατάρα; Να χαλάσουν τα λάστιχα και από τα σλιπάκια τους;; Το κάνουμε που το κάνουμε, ας γίνει τουλάχιστον σωστά .

xtsanos είπε...

Ο Μαραντόνα κάνει τη "δίαιτα της γραμμής". Είναι εκείνη η δίαιτα που ρουφάς μια μαγική άσπρη γραμμή και τσουπ η όρεξη δια μαγείας εξαφανίζεται :-p

Επίσης, όλα τα καταράστηκες εκτός από τα δύο κυριότερα κακά της μοίρας μας: τις βουβουζέλες και τις περιγραφές των δημοσιογράφων της ΕΡΤ. Να σε βάλω να δεις σήμερα το απόγευμα Παραγουάη-Νέα Ζηλανδία σε περιγραφή Αλέκου Θεοφιλόπουλου και μετά έλα να μου πεις για κατάρες :-/