30/8/10

ο μεγάλος κανίβαλος

Και τώρα που επέστρεψες στην πόλη, για πες μας: Τα καλοκαίρια των παιδικών σου χρόνων θυμάσαι να ακρωτηρίαζες μυρμήγκια και τζιτζίκια; Για πες, τους έκοβες τα κεφάλια, τα φτερά, τα πόδια, τις κεραίες, ό,τι περίσσευε; Για λέγε, βρε μικρέ κανίβαλε, πόσα έντομα κακοποίησες μέχρι θανάτου μέχρι να γίνεις άνθρωπος; Εγώ πάντως αμέτρητα. Η ηδονή του να παρακολουθώ πρώτα και μετά να γραπώνω, αιχμαλωτίζω, βασανίζω και τελικά να σκοτώνω τα ζωύφια ήταν μεγαλύτερη από την ηδονή της ηθικής. Εξάλλου τέτοια δεν υπάρχει. Γι΄αυτό, αν υπάρχει Θεούλης, τον καταλαβαίνω. Πρέπει να είναι μεγάλος σαδιστής, διαταραγμένος, ανώριμος μαλάκας για να τυραννάει και να σκοτώνει παιδάκια. Μια βόλτα στα Παίδων, στις Ογκολογικές, για όποιον αμφιβάλλει ακόμα για την ύπαρξη κάποιου μεγάλου κανίβαλου που δε θα γίνει άνθρωπος ποτέ.

5 σχόλια:

varometro είπε...

Δεν χρειάζεται να πάει κανείς στο παίδων. Τις γραφές άμα διαβάσει θα καταλάβει. Για παράδειγμα ο καλός Θεούλης άφησε να σφαγούν όλα τα βρέφη από τον Ηρώδη, εκτός από το δικό του! Θυμήσου επίσης την ιστορία του τιμωρού αγγέλου που ξεκλήρισε όλα τα πρωτότοκα παιδιά των Αιγυπτίων. Κι άλλες πολλές αγριότητες που επιβεβαιώνουν την άποψη περί σαδιστή κανιβάλου.

Swell είπε...

Kανίβαλος αυτός, αλλά κι εμείς που πιστεύουμε αυτά που μας λένε οι εκπρόσωποί του με τα μαύρα, είμαστε μαλάκες (sic).

Ανώνυμος είπε...

Κι εγω την εχω αυτη την απορια.. αν υπαρχει θεος δε μπορει να αφηνει τους αθωους να υποφερουν και σ αυτο τον κοσμο να τη βγαζουν λαδι τα ρεμαλια. Ακουω διαφορες δικαιολογιες, "ετσι ειναι η ζωη", "ο θεος μπορει να παιρνει μια ζωη απο εδω αλλα δημιουργει αλλες 2 εκει" κλπ κλπ. Τι να πεις..

geokalp είπε...

προσωπικά κανένα, ο πιτσιρικάς τα ξέσκισε!
και τα καβούρια ακόμα!

Niemandsrose είπε...

@varometro, ταυτίζεις κι εσύ, αγαπητέ μου συμπέθερε (για να μη ξεχνιόμαστε) το ανώτατο ον με τον γιαχβέ ιμμιτασιόν;


@swell, η ίδια ερώτηση με βαρόμετρο και για σένα σουέλ μου.

@ανώνυμος, απο δικαιολογίες αυτοί άλλο τίποτα. Το έθνος των σταυροκοπούντων τα γυρίζει όπως τα θέλει... (βλ. και προ-προηγούμενο ποστ "επικήδειος αντίλογος").

@geokalp, χαχα! Και στις γάτες με το καλό να επεκτείνει το παιδί τις επιχειρήσεις του! χαχα!