29/9/13

who's next

Και τώρα αναμένεται να ανοίξει νέος κύκλος αιφνιδιαστικών συλλήψεων, αυτή τη φορά για βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Θα μπουκάρουνε στο σπίτι του Παπαδημούλη και θα του βρούνε αναπτήρες και σπίρτα, στου Στρατούλη θα βρούνε ένα γκαζάκι στο καμινέτο κι ένα εφεδρικό στην αποθήκη, στου Δραγασάκη θα βρουν τιρμπουσόν και κουζινομάχαιρα και στη δε Σακοράφα μπορεί να βρουν μέχρι και κανένα ακόντιο ως τεκμήριο εγκληματικής οργάνωσης.

Τη σύλληψη των νεοναζί περίμενε η ΕΛΑΣ για να αρχίσει να την πέφτει και στους δικούς μας, γενικά, ναι; Λες και δεν έχουν μπουκάρει ήδη στις καταλήψεις και το μόνο που βρήκανε ήταν άδεια μπουκάλια μπύρας και αντιασφυξιογόνες μάσκες. Λες και δεν κάνουν μαζικές προσαγωγές σε πρώτη ευκαιρία. Λες και μέχρι σήμερα η αντιτρομοκρατική δεν ήταν αποκλειστικά επικεντρωμένη στην αριστερά και τον αντεξουσιαστικό χώρο. Τώρα περιμένανε να μας την πέσουν για εφαρμογή της θεωρίας των δύο άκρων...

Κι ενώ η κατασκευή ενόχων είναι μια τέχνη που κατέχει καλά το δεξιό κράτος και παρακράτος, ωστόσο, αυτή τη στιγμή το επιχείρημα ότι οι επόμενοι θα είναι δικοί μας μοιάζει έωλο, με μία Ε.Ε. να πιέζει να καθαρίσουν τον απροκάλυπτο απόπατο από το κοινοβούλιο γιατί επίκειται και προεδρία και κάπως πρέπει να τηρηθούν τα προσχήματα και με μία ΝΔ να επιδιώκει όφελος με τη διάλυση της Χ.Α. αύξηση εκλογικών ποσοστών με την επιστροφή των ψηφοφόρων των ναζήδων στη μαμά Δεξιά.

Προφανώς δε μπορεί κανένας να εμπιστευτεί μία αδίστακτη ακροδεξιά κυβέρνηση, ούτε και ούτε μπορεί να πανηγυρίζει ασύστολα για τις συλλήψεις των νεοναζήδων, αλλά το να λέμε πως έρχεται η σειρά ημετέρων είναι τραβηγμένο από τα μαλλιά. Ούτε παραστρατιωτικές οργανώσεις διαθέτομεν, ούτε μας χρηματοδοτούν επιχειρηματίες κι εφοπλιστές, ούτε συναλλαγές με το παρακράτος είχαμε, ούτε κυπατζήδες, ούτε βαλτούς στην αστυνομία και στο στρατό, ούτε οπλοστάσια, ούτε μαφιόζικες παρτίδες με τον υπόκοσμο, ούτε κλωτσάγαμε κομμένα κεφάλια μεταναστών. Η Διεθνής Αμνηστία και η Ε.Ε. δεν είναι ο Φαήλος. Συνέρθετε λιγάκι.


2 σχόλια:

serenata είπε...

Πιστεύω πως η ΧΑ είναι άκρο.
Οχι φυσικά πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το άλλο!!
Δεν ξέρω κατά πόσον θα στοιχειοθετηθούν οι κατηγορίες.
Γιατί αλίμονο μας αν βρεθούν ξανά ελεύθεροι αυτοί οι εγκληματίες!!!

Φιλάκια, κουράγιο:))

παθιασμένος αντιναζιστής είπε...

Εκ των πραγμάτων δεν μπορεί να είναι άλλο άκρο της ΧΑ ένα κόμμα του οποίου η ηγεσία έχει πάρει σαφή θέση υπέρ της νομιμότητας των ναζιστών (ΣΥΡΙΖΑ - Τσίπρας: Όχι εκτός νόμου αλλά ενώπιον του νόμου η ΧΑ).

Άλλο άκρο, δηλαδή "άκρο" της δημοκρατίας, του πολιτισμού, του αντιφασισμού και της προόδου είναι εκείνες οι δυνάμεις που πρώτον δεν έκαναν τα στραβά μάτια στη ΧΑ από τη δεκαετία του '90, που καλούσαν με πάθος να διαλυθεί και να κηρυχτεί παράνομη και που σήμερα καλούν σε αντιναζιστικό μέτωπο για να πάνε οι χιτλερικοί δολοφόνοι της ΧΑ στο χειρότερο κελί του Κορυδαλλού ισόβια.

Ας ψάξει ο καθένας να βρει ποια πολιτική δύναμη περιγράφουν τα παραπάνω λόγια. Κι ας ξεκινήσει από δω, με έμφαση στα προ 2009.

www.antinazi.gr