18/1/09

ΑΣΕΠ: 4.000 νέες θέσεις μεταφραστών στην ΕΥΠ

Ο Ε.Α. (επαναστατικός αγώνας) είναι το αρσενικό της Ε.Α (ελληνική αστυνομία). Παρακρατικοί μεταγλωττίζουν το FBI και ΚΥΠατζήδες ρίχνουν υπότιτλους στη CIA. Πολύ καλό το έργο -αν και το΄χουμε ξαναδεί- αλλά η προκήρυξη γιαταμπάζα. Ούτε πρωτοετής φοιτητής απόπατου εκπαιδευτικού ιδρύματος στη μέγαλη βρεμανία με το χρήμα δεν θα έγραφε τόσο χάλια essay, δε θα έκανε τόσο ξεδιάντροπη λογοκλοπή, από δω κι απο κεί , προκειμένου να γεμίσουν οι 11 σελίδες που του' πανε να γράψει. Σας πήραμε χαμπάρι αμερικανάκια ΚΥΠατζήδες αγράμματοι αλλά σας δίνουμε αχ-άριστα, γιατί με το γουέστερν Γουδί-Εξάρχεια το πανεπιστημιακό άσυλο θα γίνει άσυλο α-νιάτων (δλδ μυαλών πουρέιντζερς) και τα εξάρχεια x-άγρια (να μπορεί κι ο Πάγκαλος να πίνει τον καφέ του). Το θέμα όμως είναι άλλο: Η προκήρυξη του ΑΣΕΠ για ειδικούς φρουρούς πότε θα βγει και γιατί αργούν να βγάλουν τα αποτελέσματα από ΕΥΠ; Οεο;;
Ούτε μια καλή μετάφραση από τα αγγλικά δε μπόρεσαν να κάνουν οι ΚΥΠατζήδες. Ρεζίλι διεθνώς θα γίνουμε.
πχ short dick= κοντή ψωλή (που της φταίν οι τρίχες συνήθως)
short memory= βραχεία μνήμη
Έντεκα πυκνογραμμένες σελίδες και να χάσουν το Α (έι) για μερικά λαθάκια; Μλκ. Από την άλλη χαμιλόμισθοι χαφιέδες είναι εκεί στην ΕΥΠ. Δε μπορούν να εκτελούν και χρέη μεταφραστή. Σόρρυ κιόλας αλλά να προκηρύξει ο ΑΣΕΠ θέσεις μεταφραστών.


11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"Από την άλλη χαμιλόμισθοι χαφιέδες είναι εκεί στην ΕΥΠ. Δε μπορούν να εκτελούν και χρέη μεταφραστή"

έγραψες :)

stassa είπε...

Έγραψες του Γουδή με "ι". Μήπως είσαι κι εσύ πράκτορας;... :p

aKanonisti είπε...

Απόλυτα εύστοχη η ανάλυση... και στην αρχή γελούσα... μετά όμως...
μελαγχόλησα....
Μα τόσο...τόσο ηλίθιοι....και τα καταφέραν????

......πίκρα.....

Niemandsrose είπε...

@silentcrossing, γι' αυτό φέρθηκα έξτρα λάρτζ: πάρε 4.000 μεταφραστές να'χεις να γουστάρεις. Αφού έτσι κι αλλιώς από δω και πέρα στάνταρ θα χρειαστούν.

@stassa, γαμώτο! Με κατάλαβες! :))
(πώς γράφεται τελικά; )

@aKanonisti, καλώς μου ήρθες κι από δω, σουρτουκίτσα (με την καλή έννοια, ε; :) ) και στάσου να σε κεράσω μια σοκολάτα γιατί πολλές πίκρες σε έχω κεράσει τελευταία με το σόλο Κασσάνδρα που μ-προβάρω (που θα λέγατε και σεις οι βόρειοι). ;)

stassa είπε...

Ο Γουδής του Γουδή είναι καλέ, αλλοιώς θα ήτανε του Γουδιού.

Εγώ σου είπα πάντως οτι αυτά δεν στέκουνε. Είναι η λογική Παπαρρήγα, "ο Σύριζα υποκινεί τα επεισόδια". Ό,τι δεν μας αρέσει το ρίχνουμε στους πράκτορες...

Τελικά δηλαδή δεν καταλαβαίνω. Τί είναι τόσο δύσκολο να πιστέψουμε; Οτι σε περίοδο κινητοποιήσεων δράσαν οι ένοπλοι; Ε και πότε θα δρούσανε;

Και πες και κάτι άλλο, τώρα που σε βρήκα πρόχειρη :) Λες οτι μόνο η προκήρυξη είναι μαϊμού, ή κι ο ΕΑ; Γιατί αν είναι μόνο η προκήρυξη τότε θα πρέπει να περιμένουμε αντίδραση του αληθινού ΕΑ. Αν όμως ο ΕΑ είναι πράκτορες, και κανείς από τον α/α χώρο δεν το είχε ψυλλιαστεί μέχρι τώρα, τότε τα ένστικτα του α/α χώρου είναι για τα μπάζα.

Που βασικά σημαίνει οτι είτε είναι πράκτορες ο ΕΑ είτε όχι, δεν θα μας το πει το ένστικτο... :/

Ανώνυμος είπε...

μουχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

ρε συ συντρόφισσα κλουζώ, γιατί δεν έβαλες απ΄την αρχή, όταν δημοσίευσες αυτό το καταπτυστο, ασφαλιτοειδές κείμενο για την προκύρηξη του ΕΑ, ότι δεν είναι δικό σου; και γιατί πρόσθεσες την διευκρίνηση αυτή αρκετά αργότερα, και την ακρίβεια όταν η συζήτηση στο ιντυ πήρε μια συγκεκριμένη τροπή;

λοιπόν, ή δεν είναι δικό σου και προσπάθησες να το οικειοποιηθείς ή είναι και το απέταξες!

(αφού ξέρεις πολύ καλά αγγλικά και έχεις και το κλουζώ μέσα σου γιατί δεν πας να δώσεις εξετάσεις για την ΕΥΠ; ευκαιρία είναι ρε χαζό!)

Niemandsrose είπε...

@stassa , μα εγώ θυμάμαι ένα λεωφορείο και έγραφε Γουδί με γιώτα. Anyway. Δε ξέρω ρε συ τι είναι ο Ε.Α. Θα ρίξω τα ταρώ και θα σου πω.Πάντως ό,τι και να' ναι μαλακες είναι και αυτό που έκαναν είναι καθαρή τρομοκρατία. Για όλα τα άλλα επιτρέπω στην Ιστορία να αποφανθεί. Χα!

@wert01gf , μη το γελάς καθόλου! Σήμερα μου ήρθαν χρήστες του διαδικτύου- πρεζονέτ- κάνοντας search "θέσεις μεταφραστών". Χοχοχο!

@ανώνυμε, δε το έγραψες εξ αρχής βρε πανέξυπνε γιατί κάνει ΜΠΑΜ πως δεν είναι δικό μου. Εγώ αν έκανα σημειολογία θα το έκανα με περισσότερο σεβασμό στο είδος (δλδ δε θα το έκανα καθόλου). Αλλά μετά είπα να το διευκρινίσω κιόλας γιατί να, όλο και κανένα ούφο καλή ώρα θα μου το απέδιδε. Αν θυμάσαι, εγώ το μόνο ελάττωμα που δεν έχω είναι να κωλώνω να υπογράφω και να υπερασπίζομαι όσα λέω. Τώρα, να έκανα τόσο κόπο ως "άοπλος εξεγερμένος", χλωμό με τον χαρακτήρα που'χω. Οπότε άι στο διάολο βραδιατικα που θα σου απολογούμαι κιόλας! :bb

Ανώνυμος είπε...

αφού δικό σου είναι ή τελος πάντων θα μπορούσε να είναι (το ίδιο κάνει αν το έγραψες εσύ ή όχι). Εκπροσωπεί τον τρόπο που σκέφτεσαι, για αυτό ακριβώς τον λόγο το δημοσίευσες. Στο διάολο να πας εσύ κλουζώ.

Niemandsrose είπε...

ανώνυμε, το αντέγραψα από το ίντυ με παραπομπή που σημαίνει πως καμιά προσπάθεια οικειοποίησης δεν έπαιξε. Το παρέθεσα στο δικο μου μπλόγκ γιατί βρήκα σ' αυτό μια ενδιαφέρουσα προοπτική, δλδ να δει κανείς την προκήρυξη από σημειολογικής άποψης. Εντάξει, είναι προχειροδουλειά και δε μπορώ να πω πως το έκανα και ευαγγέλιο. Όμως αυτά τα περί ασφαλίτικου κλπ είναι για κάτι πειραγμένους σαν εσένα που βλέπουν φαντάσματα. Οι κατηγορίες που μου αποδίδεις (λογοκλοπή ή δειλή αποκήρυξη της πατρότητας) πιθανώς σημαίνει πως κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια, εσύ μπορεί να λειτουργούσες έτσι, εγώ τέτοια δείγματα γραφής δεν έχω δώσει.

Μαύρος Γάτος είπε...

Η ανάλυση είναι πολύ εύστοχη, και η Νήμαντζ ποτέ δεν ισχυρίστηκε ότι ήταν δική της. Τα υπόλοιπα γαργάρα.

Πάντως, η παρατήρηση για τα αντανακλαστικά του α.α. χώρου εξαιρετικά εύστοχη.

Προσωπική μου άποψη: μαιμούδες παντού.