15/5/11

ο αξιωματούχος έχει στύση

Ο αξιωματούχος της ρωμαϊκής αυτοκρατορίας ξύπνησε ανάμεσα στους έρωτες της ζωής του.Η Χλίδα αναδεύτηκε φιλήδονα στο ξύπνημα του Άνδρα. Σηκώθηκε όρθια και απλώθηκε ανυπέρβλητα επιβλητική σε όλη τη σουίτα, στα αξεσουάρ του, τα ρούχα του, την κολώνια του, παντού. Μέχρι κάτω στο γκαράζ που' χε παρκαρισμένο κάποιο απο τα πολυτελή αυτοκίνητά του απλώθηκε. Η Εξουσία, στην αφύπνιση του Άνδρα, του δάγκωσε απαλά το λοβό του αυτιού, ως υπενθύμιση της χτεσινής νύχτας, της χτεσινής μέρας, κάθε ώρας και στιγμής που τον συνοδεύει ως μια ατέλειωτη μέθη.

Στην έγερσή του από το κρεβάτι συνάντησε στον μεγάλο καθρέφτη το είδωλο μιας ανεπιθήμητης γκόμενας. Μιας που επέμενε να προσκολλάται πάνω του, όσο και αν της έδειχνε πως εκείνος τις άλλες δύο ποθούσε, με τις άλλες δύο ζούσε. Τη λέγανε μάλλον Μοναξιά και ήταν αποκρουστική.

Ο αξιωματούχος γδύθηκε. Τα γερασμένο κρέας, οι άσπρες τρίχες στο στέρνο, οι κηλίδες στο δέρμα, οι ρυτίδες στο πρόσωπο, το κατσουφιασμένο πέος. Βυθίστηκε στη μπανιέρα με τα αφρόλουτρα και τα αιθέρια έλαια. Η Χλίδα του έτριβε την πλάτη με το σφουγγάρι και του έκανε μασάζ στις πατούσες. Ο Άνδρας λατρευόταν. Της ζήτησε να ασχοληθεί με το ψόφιο πέος του. Ασχολήθηκε. Μάταια. Ο αξιωματούχος δεν είχε στύση. Ο Άνδρας ματαιώθηκε.

Ζήτησε να έρθει μέσα στο μπάνιο η άλλη. Ήρθε με άγριες διαθέσεις. Του έκλεισε με μια αβρή κίνηση τα μάτια. Ο αξιωματούχος αφέθηκε. Του ζήτησε να φανταστεί το επόμενο ταξίδι του. Του ψιθύριζε στο αυτί τις φαντασιώσεις της. Θα πήγαινε κάπου στην κεντρική Ευρώπη και χωρίς όπλα, με ένα μάτσο έγγραφα θα γαμούσε έναν ολόκληρο λαό. Του ψιθύρισε σκηνές από το splatter "αισθηματικό μυθιστόρημα" του Αλέν Ρόμπ-Γκριγιέ. Βασανιστήρια, όργια, αίμα, οδύνη. Πόνος, πόνος, πόνος. Λαός, εργάτες, άνεργοι, αξιοπρέπεια, επαίτες, χαμηλόμισθοι, καταχρωμένα νοικοκυριά, υποτελής πολιτική ηγεσία, ξεπουλημένοι συνδικαλιστές, ακροδεξιό μίσος, παρίες, ξύλο, σπασμένα κεφάλια, μπάτσοι, φασίστες, νεκροί. Νεκροί! Ο αξιωματούχος επιτέλους είχε στύση.

Εγκαταλείπει τη μπανιέρα, αρπάζει το μπουρνούζι, ανοίγει την πόρτα. Μια καμαριέρα έστρωνε το κρεβάτι του. Ήθελε οπωσδήποτε να τη γαμήσει. Να γαμήσει άγρια μια δούλα τώρα. Αυτή τη στιγμή, το 2011 μ.Χ.

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Άφωνος...

παράλληλος είπε...

Φο-βε-ρή φωτογραφία!...
Αδυσώπητα αληθινό!

Jimmy Rose είπε...

γλαφυρό και παραστατικό. ζωντανό.
καλημέρα

Ανώνυμος είπε...

Καταπληκτικό το κείμενο !!!

http://www.youtube.com/watch?v=lYvib7tDNGU

(να του μάθει κι ο ΓΑΠ να το χορεύει...)

Skounx

Niemandsrose είπε...

@silentcrossing, άφωνος με τα καραγκιοζιλίκια του αφεντικού, ε; :)

@παράλληλος, λες να ήμουν η καμαριέρα; χο!

@Jimmy Rose, καλησπέρα, my friend.

@Skounx, χαχα! Να το μάθει να μας πηδάνε εν χορώ.

Niemandsrose είπε...

Όπως έγραφα στο buzz, δε φαντάζομαι πως η καμαριέρα ήταν καμιά "θεά", με την έννοια την ιλλουστρασιόν, την λαϊφσταϊλαδικη, τη νιτροειδή. Άλλωστε άμα θες τέτοια, παίρνεις ένα call girl και δε κινδυνεύεις να γίνεις ρεζίλι διεθνώς.
Εμένα η είδηση -αν τελικά δεν είναι λάσπη στο πρόσωπο του (Αγίου) Δομίνικου- μου θύμισε περισσότερο σκηνή από το "Σπίτι των Πνευμάτων". Ο Εστεμπάν Τρουέμπα, ο reloaded αριστοκράτης, ο μεγαλογαιοκτήμονας, κουτουπώνει τo μετρίας εμφάνισης δουλικό *ακριβώς* γιατί είναι δουλικό.

Μου θύμισε και τις σκηνές που περιέγραφε σε ένα βιβλίο της για την εξέγερση του Πολυτεχνείου, η Λιλή Ζωγράφου. Εκεί που οι μπάτσοι δέρνοντας τους φοιτητές και εκσπερμάτιζαν.

Кроткая είπε...

Ε, εδώ που τα λέμε είναι καβλωτική η εξουσία.
Μη σου πω πως και το σεξ μπορει να γίνει παιχνίδι εξουσίας.

Ανώνυμος είπε...

Όχι! Άφωνος με το υπέροχα ανατριχιαστικό κείμενο...

faraona είπε...

H αλήθεια όμως έχει πολλές όψεις.
Μήπως κι εδω υπάρχουν κι άλλες κι οχι η οφθαλμοφανής?
Είμαι εντελώς εναντίον της βίας σ οιονδήποτε τομέα και φανατική υποστηρίκτρια των γυναικών που κακοποιούνται.Σ αυτή την περίπτωση όμως οπως και σ όλα τα εγκλήματα που συνδέονται το σεξ με την πολιτική είμαι πολύ υποψιασμένη.
Οχι οτι αποκλείω βέβαια την περίπτωση νάγιναν τα πράγματα όπως βγήκαν στη φόρα αλλά το σκέφτομαι.
Καλή ημέρα.

Niemandsrose είπε...

@Krotkaya, ο έρωτας *είναι* ένα παιχνίδι εξουσίας. Θα το υπέγραφα με το αίμα μου αυτό. Αλλά την περίπτωση του Στρος Καν τη βλέπω διαφορετικά. Είτε είναι αθώος, είτε ένοχος, η εικόνα ενός τόσο ισχυρού άνδρα να επιτίθεται σεξουαλικά σε μια εργάτρια (ω! υπάρχει τέτοια λέξη στο μεταμοντέρνο χυλό?) είναι από μόνη της εξαιρετικά γόνιμη. Σ' αυτήν εστίασα.

@silentcrossing, το φαντάστηκα. Απλώς θέλω να το ακούω... :)

@faraona, αναγνωρίζω ότι η αλήθεια είναι πολυπρόσωπη όπως φαίνεται εδώ. Όμως εγώ δεν είμαι δικαστής, δεν είμαι δημοσιογράφος, δεν είμαι εκπρόσωπος Τύπου. Έχω ένα μπλογκ όπου -ανάμεσα στα άλλα- θέλω να καλλιεργώ την "τέχνη" της γραφής μου (με συγχωρείς αν ακούγεται κάπως. Δε βλέπω τον εαυτό μου ως συγγραφέα βέβαια, αλλά θέλω να πάω ένα βήμα παραπέρα το γράψιμό μου). Εδώ λοιπόν, δεν με ενδιαφέρει ποια είναι η αλήθεια. Με ενδιαφέρει ως πολίτη και πάλι σε μικρό βαθμό. Έχουμε πιο σοβαρά θέματα να ασχοληθούμε από αυτό. Εδώ λοιπόν με ενδιάφερε να επικεντρωθώ πάνω σε ένα ενδεχόμενο της πολυπρόσωπης αλήθειας και να πω για τη διαφθορά που φωλιάζει διαχρονικά στις ψυχές των εξουσιαστών. Από το ρωμαίο αξιωματούχο που βίαζε χωριάτισσες στα χωράφια, μέχρι τον Τρουέμπα (στο σπίτι των πνευμάτων) που βίαζε δουλικά στα κτήματά του. Με άλλα λόγια, ΑΝ, πράγματι συνέβη, ΑΝ και μόνο ΑΝ, τότε το μόνο που έχει αλλάξει μέσα στα χρόνια είναι η δυνατότητα της γυναίκας να ψάχνει το δίκιο της στα δικαιοσύνη. Αλλά και πάλι, θα βγουν πολλοί, ακόμα και σήμερα, να την κατηγορήσουν ότι "τα γύρευε ο κώλος της". Ακόμη και σήμερα. Εκεί ήθελα να καταλήξω.

agrampelli είπε...

έ κοπελιά respect!...

Rodia είπε...

Η ματιά σου είναι ενδιαφέρουσα και ωραιότατα διατυπωμένη. Το θέμα όμως είναι πολύπλευρο και πολυσύνθετο. Χρειάζεται ολόκληρο βιβλίο για να περιγραφεί και τα μπλογκ το περιορίζουν αναγκαστικά. :)

Εχω ένα φίλο, αυτό που λένε παιδικό. Γαλλομαθής και γαλλοτραφείς, αν έχει σημασία. Αριστος επαγγελματίας, αυτό που λένε κορυφή. Με αδυναμία στις γυναίκες, αυτό είναι πραγματικά η αδυναμία του. Είναι αδύνατο να στεριώσει με μία μονάχα. Σε κάθε γυναίκα που παρουσιάζεται μπροστά του βρίσκει και κάτι τι εξαιρετικό και τη θέλει, θέλει ολόκληρη τη γυναίκα γι αυτό το (ίσως και ασήμαντο για άλλους) κάτι τι της. Και την πολιορκεί σθεναρώς, με σύντομο αποτέλεσμα, αυτό που λένε σέξ. Αμέσως μετά, του περνάει. Ενας πόθος σαν αρρώστεια.
Μερικές γυναίκες τον κυνηγούν για μια δεύτερη συνεύρεση ή για μόνιμο δεσμό, έχει τραβήξει τα πάνδεινα μερικές φορές που δεν έκανε αρκετά σαφές ότι η μια φορά είναι υπεραρκετή γι αυτόν. Δεν τον δικαιολογώ, αλλά προσπαθώ να τον καταλάβω. Γενικά, αυτό το παράξενο και ακατανόητο όν, αυτό που λένε άνδρας, με εκπλήσσει συχνά και όχι πάντα ευχάριστα!
Με βάση αυτά μπορώ να "αναγνώσω" το φαινόμενο Ντομινίκ και όχι με το στερεότυπο αφέντης-δούλα. Ετσι κι αλλοιώς, το στερεότυπο αυτό είναι πάντα ζωντανό και αλλίμονο αν πέθαινε! Επειδή, δεν το χωράει ο νους μου να της όρμηξε στην ψύχρα, σαν κτήνος. Η εικόνα αυτή δεν κολλάει στο ρυτιδιαμένο πρόσωπο, αλλά ούτε και στο βλέμμα του.
Περισσότερο, λοιπόν, εκπλήσσομαι με το αμερικανό στερεότυπο που θέλει τους ερωτικούς ανθρώπους να εγκληματούν, όπως π.χ. στην περίπτωση του άτυχου Μπιλ της Χίλλαρυ. Η περίπτωση επίσης να ήταν στημένη η "δουλειά", δεδομένης της αδυναμίας του τύπου, παίζει γερά -νομίζω- εκ του αποτελέσματος κρίνοντας. Μ' ένα σμπάρο, δυο τρυγόνια, που λένε. Ξεφορτώθηκαν οι ΗΠΑ εναν ευρωπαίο στην κεφαλή του ΔΝΤ και ο Σαρκοζύ έναν επικίνδυνο αντίπαλο για την Προεδρία της Γαλλίας, που του προξενούσε.. πονοκέφαλο!

Ορίστε τί μου κάνεις! Από διερευνήτρια της βίας, έγινα απολογήτρια της ανδρικής συμπεριφοράς τύπου Στρωςς Καν!!!

Ακόμα κάτι: είναι τυχαίο που το γεγονός αυτό στους ευρωπαίους προκαλεί γέλιο και στους αμερικανούς οργή;
Δωράκι: ένα διαφωτιστικό βιντεάκι περί νευρώνων.

Rodia είπε...

το βιντεο περουσίασε στο αρθρο του ο Greek Rider

ciaoant1 είπε...

Φοβερό κείμενο

Ανώνυμος είπε...

Rodia, τα είπες ΌΛΑ!! {respect^1000}


Και χωρίς διάθεση υπεράσπισης του συγκεκριμένου, να προστέσω ότι αυτοί που βιάζονται να καταδικάσουν έναν ΎΠΟΠΤΟ για βιασμό είναι σίγουρα βιαστές! Και ασχέτως με το εάν ο ύποπτος αποδειχθεί τελικά ένοχος ή όχι.

Niemandsrose είπε...

@agrampelli, σε ευχαριστώ. :)

@Rodia, θα μου επιτρέψεις: ένα βιβλίο έχει το πεπερασμένο της έκτασης, ένα μπλόγκ στο μόνο πεπερασμένο που υπόκειται, είναι αυτό του χρόνου. Θα το ξαναπώ. Την είδηση την έμαθα πρωί-πρωί από το FB (νομίζω από το γουόλ σου, αστεία-αστεία) και στα καπάκια, όπως φαίνεται, έγραψα το ποστ. Αποτέλεσε μια πηγή έμπνευσης, θα μπορούσε να ανήκει στην κατηγορία "ειδήσεις από τα χεράκια μου" (ή μαλλον Ιστορία από τα χεράκια μου) που έχω εδώ δίπλα. Δε με νοιάζει διόλου να αποδώσω δικαιοσύνη. Τα λέω να τα ακούσει και @ο/η @ανώνυμος/η παρακάτω.
Τώρα, η σύγκριση με το φίλο σου νομίζω ότι είναι λιγάκι άστοχη :) Γιατί εδώ μιλάμε για το δίδυμο ενός πάρα μα πάρα πολύ ισχυρού άνδρα και μιας blue-collar. Δλδ άμα δεν είμαστε σε θέση να δούμε αυτό, τι συγκρίσεις να κάνουμε;

@ciaoant1, σ' ευχαριστώ πολύ. Αλλά όμως θα προτιμούσα να με είχες ρωτήσει πριν το ανέβαζες στο indymedia. :( Ο αξιωματούχος έχει στύση κι εγώ κολλήματα. :)

@ανωνυμε/η, βλ. παραπάνω και παραπάνω και παραπάνω.
Μια βιάστρια

Rodia είπε...

Σιγα που θα μαλλώσουμε κιόλας! Με το σχόλιο θέλησα να δείξω τη διαφορά κουλτούρας περί τα ερωτικά, μεταξύ Ευρώπης -άντε, κυρίως Γαλλίας- και ΗΠΑ. Ισως ειχα λιγο περισσοτερη πληροφορηση επειδη βρήκα το θεμα (εκ)τυφλωτικό (σκοπός του είναι να τυφλώσει κυρίως!) και το έψαξα.. Ηξερα λοιπον και για το σωματότυπο της κοπέλας και άλλα παράπλευρα για δικαστες κι αστυνόμους και λειτουργια ξενοδοχειων και και.. Και συνόψισα! Ημαρτον. Πάλι απέτυχα. Οπότε, δύναμαι να κράξω: Μαμά, δεν με καταλαβαίνουν!!! :)))

Το κομμάτι σου είναι υπέρλαμπρον, καμμία αμφισβήτηση περί αυτού, τό'γραψα και πρώτο πρώτο και ειναι δηλωμενο οτι θαυμαζω τη γραφη σου.

Ομως.. ρε παιδι μου.. αυτη η μυστηρια υπόθεση μου ανάβει γλομπάκια!

..και.. αυτο που θέλω να πω ειναι ότι η σύγκριση βρισκεται αλλού -για τον τροπο που το σκεφτηκα, συμφωνα και με την πληροφορηση που ειχα.. Μια να τού'δινε η δίμετρη (1.86 και καρδαμωμενη) θα το τάπωνε το ανθρωπακι, όχι που "εξαναγκαστηκε" να του παρει ΔΥΟ πίπες!! Ψέμματα ψέμματα.. γιατί δεν του τό'κοψε;! Εστω,στη.. δεύτερη! χαχαχαχαχα