8/7/13

αναρωτήσου, ηλίθιε

Αγαπητέ ηλίθιε συμπολίτη, που στο ημιθανές σώμα ενός απεργού πείνας, μας κάνεις επίδειξη νομιμοφροσύνης, αναλογίσου με το λιγοστό μυαλό σου τα εξής:

Αν πρόκειται για κράτος που εξαντλεί το λυσσαλέο μένος του, καταργώντας ακόμη και τη νομιμότητα, σε έναν κρατούμενο 29 χρ που αργοπεθαίνει, τη στιγμή που δεν έχει πάρει μισή πρωτοβουλία να διερευνήσει τη διείσδυση της Χ.Α. στο στρατό και στην αστυνομία.

Αναλογίσου αν η πυγμή των θρασύδειλων διατρανώνεται σε ένα άτομο, ενώ εθελοτυφλούν, αν όχι ενθαρρύνουν τη διάβρωση των σωμάτων ασφαλείας από μια εγκληματική οργάνωση που αν δεν ληφθεί σοβαρή πολιτική πρωτοβουλία να ελεγχθεί -πράγμα εξαιρετικά αμφίβολο- θα οδηγηθούμε σε αυτό που όλοι τρέμουν να προφέρουν: σε πραξικόπημα.

Αγαπητέ ηλίθιε εφησυχασμένε συμπολίτη, αναρωτήσου πόσα σιδερικά έχουν παράνομα στην κατοχή τους οι μπράβοι των μαφιόζων που συγκροτούν την ΧΑ και πόσες φορές έχουν συλληφθεί μέλη της για οπλοκατοχή.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Aναρωτήσου, Αδέσποτο Ρόδο, μήπως είσαι όλα αυτά (και αυτοί) που βρίζεις τόσα χρόνια...

Υ.Γ: καμία επανάσταση δεν ξεκίνησε από γραφιάδες.

Ανώνυμος είπε...

Δεν πρόκειται να αναρωτηθεί ποτέ αυτός που έχει επιλέξει να μην αναρωτιέται. Αυτός που προτιμά την μακαριότητα της άγνοιας και προτιμά να βιώνει κεραυνούς εν "αιθρία".

Το πραξικόπημα και η δικτατορία του '67 αναγνωρίστηκε ως μη βιώσιμη με το αφορμή το Πολυτεχνείο και "κατέρρευσε" μετά τη δημιουργία της επιθυμητής κατάστασης στην Κύπρο. Η ενδεχόμενη απολυταρχία της Χρυσής Αυγής, μιας καθαρά ναζιστικής κυβέρνησης, είμαι σίγουρος ότι θα τελειώσει με κατανάλωση πολεμικών προιόντων. Προηγούμενα υπάρχουν, ας ανοίξουν τα στραβά τους.