8/7/08

Το μωρό μας είναι...

Το μωρό μας είναι ασφαλώς μεγάλη τσαμπατζού. Σε ό,τι παραστάσεις και συναυλίες έχει (ή προγραμματίζει να) πάει η μαμά του, μπαίνει τσαμπέ. Αρκεί να πω πως προσφάτως άκουσε (ορθότερο το "είδε" για μας, της εξωμητρίου ζωής) το SPAMALOT των Monty Python's στο Λονδίνο και συντόμως θα ακούσει τον Θανάση Παπακωνσταντίνου και το Διονύση Σαββόπουλο for free. Στα καλύτερα σε πάω, τσαμπατζόνι μου. Κοίτα μη στη βαρέσει και πετάξεις τίποτε λαχανικά στον κο Σαββόπουλο σαν κάτι παλιούς τσαμπατζήδες-συναυλιαστές και κάνει πάλι 15 χρόνια να πατήσει το ποδάρι του στην Κατσαριδούπολη που γεννήθηκα και θα γεννηθείς.

15 σχόλια:

geokalp είπε...

να σας ζήσει το τζαμπατζόνι!

Maria Mikro Analogo είπε...

Έτσι, η σωστή διαπαιδαγώγηση πρέπει να ξεκινάει από νωρίς! Κουβαλείστε την τώρα όπου εσείς θέλετε γιατί σε λίγο καιρό θα σας κουβαλάει αυτή όπου θέλει :P Φιλάκια :D
Υ.Γ. Σιγά μην δεν έκανες κόρη!!!

Ανώνυμος είπε...

τέλεια!!!!να σας ζήσει!!!!!!! Θα πας στον σαββόπουλο-παπακωσταντινου στο ηράκλειο???

Jimmy Rose είπε...

εύχομαι να πάρει όλο το πνεύμα και το χιούμορ της μητέρας της, και να είναι καλότυχη.
Συγνώμη όμως, την ρώτησε κανένας αν διασκεδάζει με τα ίδια που αρέσουν στην μαμά της; Έτσι δημιουργούνται τα χάσματα ανάμεσα στις γενιές και άντε να τα μαζέψουμε μετά...
Καλημέρα.

Spy είπε...

"Η διάπλασις των παίδων" updated...

Νατάσα Ζ. είπε...

Καλημέρα. Χαίρομαι πολύ που σ' ανακάλυψα στό μπλόγκ του Δημήτρη Αθηνάκη, παρακινημένη από φίλους της Λαϊφολάνδης καί νά "βουτήξω" στη θάλασσα των πολύ πολύ ενδιαφέροντων αναρτήσεών σου. (Τουλάχιστον, όπως, κατ' αρχήν διαπίστωσα ψάχνοντας κάποιους τίτλους) Μοιάζει νά είναι η τυχερή μου μέρα σήμερα.

Niemandsrose είπε...

@geokalp , σε ευχαριστούμε! :) Καλά θεάματα ευχόμεθα και για σας!

@Μαρία, στους Ρέμους και τις Βανδές του καιρού της δεν κουβαλιέμαι ούτε με φορείο. Καλύτερα στα ΚΑΠΗ να ακούμε τα ρετρό του Θανάση Παπακωνσταντίνου να της πεις! :)

@xamogelo, ευχαριστούμε! Όπου πάω, πάω ινκόγνιτο. :))

@Jimmy Rose, άμα πάρει βρε όλο το πνεύμα και το χιούμορ μου εγώ με τί θα μείνω; Με τα περιττά κιλά; Άλλη περιουσία δεν έχω! :)) Και σιγά να μην την ρωτήσουμε την πρωτόγονη για να την πάμε στους Μόντυ Πάιθονς και τον Παπακωνσταντίνου τον Β' που μόνο να επικοινωνεί με μπουνιές και κλωτσιές ξέρει! :)

@Spy, εξακτμόν. ;)

@Νατάσα Ζαχαροπούλου, καλωσορίσατε! Ο Δημήτρης Αθηνάκης είναι σοβαρός άνθρωπος και μέχρι και η πιο υπεργαμάτη εν ζωή Ελληνίδα συγγραφέας του απευθύνει ευχαριστίες στο τελευταίο βιβλίο της -πράγμα που επιβεβαιώνει τον ισχυρισμό μου. Όμως είναι απορίας άξιον με ποια κριτήρια με περιλαμβάνει στα προτεινόμενα. Όλοι έχουμε δικαίωμα στο λάθος. Πρόταση της αστρολόγου του ιστολογίου μας: Μη παίξετε τυχερά παιχνίδια σήμερα. :))

Νατάσα Ζ. είπε...

Κι όμως, η αστρολόγος του ιστολογίου έπεσε έξω. Λοιπόν η σύσταση πού έλαβα γιά το μπλόγκ σου ήταν από τήν apologia pro sua vita. Γι αυτό φρόντισα καί συνδέθηκα ήδη με το χώρο σου. Ευχαριστίες.

Maria Mikro Analogo είπε...

Δώσε μου το email της μικρής να της τα πω ένα χεράκι. Γιατί κάπως έτσι ξεκινούν τα παιδιά, με τις καλύτερες προϋποθέσεις και μετά σου βγαίνουν μπουζουκόβια του κερατά. Και πώς να το αντέξεις έρμη μάνα, πώς;;;
Υ.Γ. Αν διανοηθώ ότι θα διαβάζει και Βϊπερ Νόρα θα πεθάααανωωωωω!

Jimmy Rose είπε...

Είχα την εντύπωση ότι ως μητέρα δεν χρειάζεσαι πια ούτε πνεύμα ούτε χιούμορ. Μπορεί να κάνω λάθος (ως συνήθως).
Πάντως στο δεύτερο ζήτημα έχεις δίκιο. Δεν μπορεί κανείς να κάνει διάλογο με αναρχικούς που αντιδρούν με βία!

Βάσκες είπε...

Γιατί Κατσαριδούπολη δηλαδή; Άσχημη σου πέφτει;

Αγαπητό μικρό ροδάκι: Πάρε ό,τι μπορείς τζάμπα γιατί σε λίγο θα σου χρεώνει και την αναπνοή η μητέρα σου.

haridimos είπε...

Να σας ζήσει !!!!

Niemandsrose είπε...

@Νατάσα Ζαχαροπούλου,κρυφές συστάσεις δίνουν; :)

@Μαρία, σημείωνε σε παρακαλώ: tzabatzou_embryo@simeiog.com

@Jimmy Rose, δίκιο έχεις! Τι να το κάνω πια το χούμορ και το πνεύμα; Ως μητέρα θα χρειαστώ δυο μαστάρια φουλ και πάντα πρόθυμα για άρμεγμα, μύτη αμείλικτη στο σκατό, 3 ώρες ύπνου και άπειρη υπομονή. :((((

@Βάσκες, όχι δα! Η κατσαρίδα εξάλλου θα είναι και η μοναδική μου αναγνώστρια μετά τον πυρηνικό όλεθρο που όλες περιμένουμε. :)

@haridimos, να είσαι καλά συν γυναιξί και τέκνοις. Αυτοεύχομαι δε και με έναν πόνο! :)

Ανώνυμος είπε...

Girl within a girl, πάντα τζαμπατζού, τα καλύτερα στη ζωή, τζάμπα είναι. Και τα φτηνά για τα σκυλιά. Σας πλέκω ένα ροζ χαλάκι απ΄το Λονδίνο ως την Κατσαριδούπολη (;)γιατί μπορεί να φτιάχονται κυκλώματα, αλλά την ιστορία την κάνουν μόνο οι παρέες, οι αληθινές!

τυ-ροπι-τα

p.s. motherhood is a fanny thing, like u2, μη μασάς!

Niemandsrose είπε...

@τυ-ροπι-τα, χα! Ώστε είσαι κι εσύ μανούλα! Κούτσα- κούτσα θα σε αποκαλύψω, νοστιμούλα μου! Σε ευχαριστώ πολύ!!