11/3/10

Totalitarianism

Τι κάνει τελευταία η φιλενάδα μας η Ευρώπη;
Totally disagreece.

2 σχόλια:

adaeus είπε...

Άψογο :)

apologia pro sua vita είπε...

Καρφί δεν υπήρξα ποτέ. Ούτε στο σχολείο. Αλλά έχω μια άγρια όρεξη να δω καρφώματα, τώρα που πρέπει να σφιξουν οι κώλοι (ο δικός μου ήτο, είναι, θα είναι πάντα δεν πα να γίνουμε και Σουηδία).

Θέλω να δω δημόσιος υπάλληλος να καρφώνει δημόσιο υπάλληλο, εφοριακός εφοριακό, νοσηλευτής γιατρό, και διευθυντής κλινικής διευθυντή κλινικής.

Εγώ με τη σειρά μου προειδοποιώ ότι θα καρφώσω όποιον δεν μου δίνει απόδειξη, όποιον δω κι αφήνει το σκύλο του να χέζει και δεν τα μαζεύει (υπάρχει υπηρεσία του Δήμου Αθηναίων που επιβάλλει πρόστιμα), όποιον δεν μου βάζει ένσημα, όποιον μιλάει στο κινητό ενώ οδηγεί, όποιον δεν φοράει ζώνη, όποιον έχει πιει τον πάτο του και οδηγάει, όποιον μου ζητήσει φακελάκι για να κάνει τη δουλίτσα του την ήδη πληρωμένη.

Αρχίζω από σήμερα.

Επίσης έχω ένα ερώτημα. Μια φορά στους 4 μήνες όταν η κατάσταση του σπιτιού μου παραπέμπει σε Μέση Ανατολή, έρχεται η Βιολέτα και το καθαρίζουμε μαζί. Η Βιολέτα παίρνει 5 ευρώ την ώρα. Τί απόδειξη πρέπει να μου δίνει ή να της δίνω για να είμαστε νόμιμοι; Κανάς λογιστής περνάει από δω πέρα ρε νίεν ή τζάμπα ρωτάω;