29/10/08

Τζιπάκο αγάπη μου, όχι άλλες κονσέρβες

Απ' ό,τι έχω καταλάβει οι bloggers την έχουν ψωνίσει ( φθηνά βέβαια, τσάμπα σχεδόν, από τον καναπέ του σαλονιού τους) πως επηρεάζουν το κοινωνικοπολιτικομηντιακό γίγνεσθαι. Ψευδώνυμοι παράγοντες δηλαδή. Τα ξέρουμε, να μην τα επαναλάβουμε όλα και τα εμπεδώσει και ο αδαής αναγνώστης: ξεμπροστιάζουμε δημοσιογράφους, αποκαλύπτουμε σκανδαλάκια, ανακρίνουμε εκδότες. Χώρια ο μπλογκο-ακτιβισμός, που έχει γίνει ο φόβος και ο τρόμος του συστήματος. Αν και σ' αυτό επειδή διαφωνεί η συντακτική μας ομάδα, δε θα δώσουμε παραδείγματα.

Από την άλλη, επειδή υπάρχει που υπάρχει η αναγνωσιμότητα και η κατά φαντασίαν επιρροή, βρίσκω μια ευκαιρία να ρίξω μια μποτίλια στο πέλαγο της εναλλακτικά ψωνισμένης ενημέρωσης, να στείλω ένα ερωτικό ραβασάκι με άλλα λόγια και ό,τι κάτσει:

Τζιμάκο, Τζιπάκο, αγάπη μου, αράπη μου, καβαλάρη του Δούρειου Ήχου, μη ρίχνεις άλλες κονσέρβες στην κοιλιά του κούφιου σου αλόγου, μη μοιράζεις σε μας τα ορφανά της real satiras τα παλιά πολυφερεμένα σου νουμεράκια, τα ξεχειλωμένα XXL. Mόνο XXX arapi μας και φρέσκο πράμα να σπαρταράει στην αιχμή του δόρατος της σάτιρας σου το πεντακέφαλο (βάζω κι εμένα μέσα, είμαι στην 5η, αν με ψάχνεις) τέρας της εξουσίας.

Tigka Sarapo

8 σχόλια:

lakis είπε...

Λες να απαντήσει ο Τζιπάκος; Χλωμό το βλέπω. Μέρα καλή

Niemandsrose είπε...

@Λάκης Φουρουκλάς - Lakis Fourouklas, μη το βλέπεις χλωμό καθόλου. Με έκανε add στους friends του στο facebook!!!

haridimos είπε...

Σωστη η niemandsrose
Βαρέθηκα να ακούω τα ίδια και τα ίδια σχεδόν κάθε μέρα.

Κάποια στιγμή πρέπει το ρημαδοκοινό να το σέβεσαι .

Niemandsrose είπε...

@haridimos, κομμάτι υπερβολικό σε βρίσκω και άδικο. 2-3 φορές έπαιξε ο άνθρωπος κονσέρβες και αυτές εμβόλιμα και τις έκοψε κιόλας... Όχι και δε μας σέβεται ο Τζιμάκος.

haridimos είπε...

Αν θυμάμαι καλά κάθε Παρασκευή παίζει best of της εβδομάδας.
Παράλληλα τουλάχιστον μια μέρα από τις άλλες για x,y,z λόγους δεν παίζει πάλι live.

Niemandsrose είπε...

@Χαρίδημε, αφού κάθε Παρασκευή παίρνει το φουσκωτό και πάει στην Αντίπαρο που έχει εξοχικό. Ή μήπως στο καινούργιο του εξοχικό σε ένα άλλο νησί, δε θυμάμαι ποιο γιατί είναι και πολλά τα μπαγάσικα. Χα! Τώρα ελπίζω να σε πρίζωσα για τα καλά. :))

haridimos είπε...

Nαι ρε συ, κάθε Παρασκευή έχει bestof, μια φορά τη βδομάδα λείπει γιατί έχει δικαστήριο, άλλη μια γιατί έχει απεργία κλπ κλπ

Niemandsrose είπε...

Αφού μωρέ Χαρίδημε σαν καλό κοπέλι που είσαι έβαλες στο λογαριασμό ότι έχει να τραβιέται και με τα δικαστήρια τι τον κατηγορείς τότε, ε;