27/2/11

αστικά χόμπυ

Ανάμεσα στα πολλά χόμπυ των αστών, συγκαταλέγεται η επαναστικότητα στη νεαρή ηλικία κυρίως ανάμεσα στους άρρενες, η οποία παίρνει τη μορφή της φιλανθρωπίας σε μεγαλύτερες ηλικίες ανάμεσα σε γυναίκες.
Η μεσήλικη θηλυκή εκδοχή του νεαρού μωραϊτόπαιδα που επιτίθεται στους κυβερνητικούς είναι η κυρία που διοργανώνει φιλανθρωπικά γκαλά.
Ευτυχώς που πάντα θα υπάρχουμε άνεργοι, άποροι, αδικημένοι, και ανήμποροι για να εξασκούν τα χόμπυ τους όσοι δεν έχουν ιδέα τι πα' να πει να είσαι στο άλφα και στερητικό.

4 σχόλια:

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

στο Παρίσι, με τα λεφτά του μπαμπά, να ξεφωνίζεις εκείνον που ξεφώνιζε στην ίδια πόλη την Χούντα, επίσης με τα λεφτά του μπαμπά αλλά και προίκα το επίθετο του παππού...

Φιλιά Ν.

Ανώνυμος είπε...

υπάρχει και η επαγγελματική εκδοχή, των Μ.Κ.Ο.

Κ.Κ.Μ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΚΜ, μιλώντας για επαγγελματικές εκδοχές μπορείς να προσθέσεις και αυτό του επαγγελματία συνδικαλιστή του οποίου οι αμοιβές ξεπερνούν αισθητά αυτές των εθελοντών σε ΜΚΟ. Εγώ, αν θα τους πρόσθετα; Οχι, γιατί πρόκειται για ισοπέδωση και τσουβάλιασμα που ξέρεις πιανού χόμπι είναι.

Πες με αφελή και ανέφερε μου τα κρατικά χρήματα που φαγώθηκαν. Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι η μαύρη τρύπα μας είναι οι ΜΚΟ. Μίλα μου για αστικές ενασχολήσεις και για εξαγνίση συνειδήσεων. Απεναντίας, βλέπω κάποιες 'καλές' προθέσεις και ένα βήμα εμπρός, μιλώντας με απόλυτους όρους.

Σύμφωνοι, τα φιλανθρωπικά γκαλά τύπου Μαριάννας, σφίζουν από τόση υποκρισία και κακογουστιά που μόνο με ειρωνία μπορείς να τα αντιμετωπίσεις. Να πας ένα βήμα παραπέρα όμως και να επιτεθείς στις προθέσεις τους ανεξεραίτως, είναι εμπαθές.

Ανώνυμος είπε...

υπάρχει και η επαγγελματική εκδοχή, πλείστων όσων Μ.Κ.Ο.

καλύτερα τώρα;


K.K.M.